Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

André Rieu begint zijn Zuid-Afrikaanse Tour in de Superbowl van Sun City op 23 april a.s. De concerten zijn overal ter wereld uitverkocht en ook in Zuid-Afrika breekt hij alle records.

Sun City is trots om deze Nederlandse wereldster te mogen verwelkomen.  Aanvankelijk zou hij drie optredens verzorgen, maar door de enorme vraag naar kaartjes is er een vierde concert aan toegevoegd. De eerste vier Zuid-Afrikaanse concerten vinden plaats in de Superbowl op Sun City, nabij Johannesburg. Vervolgens trekt André met zijn orkest (meer dan 110 mensen) door naar Durban en Kaapstad. 

Records
Niet alleen in Zuid-Afrika staat de violist aan de top van beste verkopende artiesten. Wereldwijd heeft hij 30 miljoen albums verkocht, brak alle records op het gebied van klassieke concerten en speelt voor 700.000 fans ieder jaar. Met de verkoop van de tickets breekt hij momenteel al alle records.

Concerten
De Superbowl op Sun City is de uitgelezen plaats voor concerten. De locatie is voorzien van de laatste high-tec mogelijkheden en heeft een capaciteit van 6.800 zitplaatsen.  Vele beroemdheden treden ieder jaar op in de Superbowl, eind vorig jaar trad Patty Labelle nog op. Binnenkort zullen ook Cliff Richard en Tom Jones optreden op Sun City.
Met het oog op de WK, kan Sun City met deze concerten van André Rieu weer goed aantonen dat ze grote groepen mensen met gemak kunnen faciliteren. Ieder van de vier hotels gelegen op resort beschikt over diverse vergaderruimtes met alle mogelijke faciliteiten.
www.suninternational.com