Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nieuw: kampeerrondreizen op basis van 4WD auto’s. Noord-Europa specialist Buro Scandinavia heeft voor haar zomerprogramma twee nieuwe avontuurlijke kampeerrondreizen in IJsland samengesteld.

Beide individuele reizen zijn inclusief 4WD autohuur, kampeeruitrusting en diverse excursies.  

Tijdens de 11-daagse 4x4 Adventure Rondom IJsland zien vakantiegangers per 4WD alle hoogtepunten van IJsland. Onderweg wordt op prachtige plekken de 2-persoons tent opgezet en zijn leuke activiteiten te doen. Een aantal excursies, zoals een walvissafari, rafting, een bezoek aan de Vatnajökull gletsjer en het Jökulsárlón gletsjermeer is inbegrepen. Dat geldt ook voor de entreeprijs van de Mývatn Nature Baths, waar men heerlijk in de hot springs kan ontspannen. De reis is zeer divers en leidt langs steden, bossen, vulkanen, gletsjers, watervallen, rivieren en fjorden.

De andere nieuwe kampeerrondreis, 4x4 Adventure Zuid-IJsland, is een 8-daagse reis per 4WD door het zuiden van IJsland. Ook deze rondreis heeft een actief karakter en biedt veel diversiteit. Het vaste reisprogramma is op de vaste excursies na, flexibel. Men maakt zelf een keuze uit meerdere kampeerplaatsen.  

Hans Hofmans, Marketing Manager van Buro Scandinavia, over de nieuwe kampeerrondreizen: “IJsland is een fantastisch land, waar wij al jarenlang uiteenlopende reizen naar aanbieden. Het land is zeer geschikt voor avonturiers, die wij met onze nieuwe individuele kampeerrondreizen ruimschoots bedienen. Ruige bergroutes rijden, die alleen per 4x4 begaanbaar zijn, hiken op een gletsjer, raften op een gletsjerrivier, noem het maar op. En dan ’s avonds bij je tent in het licht van de midzomernachtzon je eigen maaltje maken. Onvergetelijk.”
 

Kijk voor meer informatie over de kampeerrondreizen in IJsland of andere bestemmingen van Buro Scandinavia op www.buroscandinavia.nl of ga naar een ANVR-reisbureau.

www.buroscandinavia.nl
, www.burobritain.nl