Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

transavia.com start 29 april 2010 met chartervluchten naar Macedonië. De laatste twee jaar ontbrak het aan een directe vliegverbinding tussen Amsterdam en Macedonië. Balkan specialist Karatanova Tours brengt hier verandering in en lanceert komende zomer, samen met transavia.com, exclusief voor een aantal Nederlandse touroperators, chartervluchten naar Macedonië.

Transavia.com vliegt vanaf 29 april elke donderdag tot en met eind oktober direct van Amsterdam naar Skopje en Ohrid.

 

Samenwerking
Karatanova Tours werkt samen met o.a. Q-International, ID Riva, SNP, ANWB, Kras, de Jong Intra, Peter Langhout, Eurocult-Lito, Hannick Reizen, One2gether Travel, Meander Reizen, Global Cyklist, Macedonie Travel Company en Inter Balkan.

Karatanova Tours
Volgens Kocirov, directeur Karatanova Tours, doet Macedonië het met name goed omdat de prijs/kwaliteit verhouding bijzonder goed is. “Het is nu weer als vanouds mogelijk om tegen een scherp tarief met vakantie te gaan in Macedonië. Daar kun je zelfs in tijden van crisis geen nee tegen zeggen”, aldus Kocirov.

Bestemming
Macedonië is een relatief goedkope bestemming, ideaal voor cultuur- en natuurliefhebbers. Het land kent een rijke Byzantijnse cultuurhistorie, folklore, schitterende natuur, een fraai meer en een uitstekende toeristische infrastructuur.

Moderne accommodaties
Het toerisme in Macedonië heeft zich de laatste jaren snel ontwikkeld met moderne accommodaties die volledig voldoen aan de huidige normen. Macedonië, met een heerlijk mediterraan klimaat, is en blijft een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders.

 

Internet:

www.transavia.com