Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Travelhome doorbreekt standaard golfvakantieaanbod. Camperreisorganisatie Travelhome introduceert een golfarrangement dat afwijkt van het geijkte patroon.

Verblijven golfliefhebbers tijdens hun vakantie over het algemeen in één hotel naast of in de nabijheid van een golfbaan, de camper touroperator komt met een verrassende golfpakketreis. In het kader van zijn 25-jarig jubileum kunnen golfliefhebbers een 15-daagse camperreis naar West Canada boeken waarbij men maar liefst op zes verschillende banen speelt. Men reist per camper niet alleen langs toeristische hoogtepunten en leuke steden in British Columbia en Alberta, tevens brengt men zes dagen door op even zoveel topbanen waaronder de Silvertip golfbaan bij Banff en de Nicklaus North golfbaan bij Whistler. De reis begint in Calgary en gaat via Banff, Vernon, Kelowna, Whistler, Victoria naar eindbestemming Vancouver. Men kan kiezen uit een camper voor 2, 3 of 4 personen. Vlucht, eerste hotelovernachting, camper en campingovernachtingen onderweg alsmede 6 greenfees en golfkar zijn onder meer inbegrepen. Er zijn tussen mei en september 14 vertrekdata. Nadere informatie over route, programma, prijzen en vertrekdata vindt men op www.travelhome.nl.

Camperreis met een swing
‘Uiteraard worden er al golfrondreizen aangeboden maar die zijn op basis van een auto en hotels. Toeren in een camper met overnachting op campings is juist voor een clubje vrienden of bijvoorbeeld twee echtparen erg geschikt,’ stelt Travelhome directeur Perry van de Wiel.
Na een rustdag in het toeristische plaatsje Banff is de eerste speeldag op de Silvertip Golf Course in Canmore, ontworpen door de Canadese architect Les Furber. Dan vervolgt een rit door 4 nationale parken en op dag 5 een speeldag op de Predator Ridge golfbaan nabij Vernon - mooi gelegen tussen Okanagan Lake, Swan Lake en Kalamalka Lake. Tevens zijn er in de omgeving veel wijngaarden, waar dagelijks wijnproeverijen worden georganiseerd.

Mooiste golfbaan in Canada
Een volgend hoogtepunt is de stad Whistler waar men 3 dagen verblijft en achtereenvolgens speelt op een van mooiste golfbanen op het Noord Amerikaanse continent - de Nicklaus North golfbaan - en de Whistler Club.
Vervolgens wordt de stad Victoria op Vancouver Island verkend. Ongeveer twintig minuten rijden van Victoria ligt de Olympic View Golf Course met uitzicht op de Olympic Mountains. De laatste twee dagen worden doorgebracht in Vancouver, onlangs weer door het Britse tijdschrift The Economist als meest leefbare stad wereld uitgeroepen

Travelhome
Travelhome biedt campervakanties aan in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Argentinië, Chili, Turkije en Europa. Voor meer informatie over het campervakantieaanbod kijk op www.travelhome.nl. Touroperator Travelhome viert in 2011 zijn 25 jarig bestaan. Ze is aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds en de IATA. Het bedrijf is een dochter van de ANWB.