Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tijdens de TEFAF 2011 zullen er in het Bonnefantenmuseum een tweetal zeer bijzondere tentoonstellingen te zien zijn: Wintertuin & Schatten uit Moskou. Nederlandse tekeningen uit het Pushkin Museum.

Met Wintertuin presenteert het Bonnefantenmuseum een veertigtal klassieke meesterwerken uit de collecties van de stad Luik en de Franse Gemeenschap van België, waaronder een zevental werken van uitzonderlijke kwaliteit, die bekend staan als ‘Belgische nationale schatten’ (Chagall, Ensor, Gauguin, Kokoschka, Liebermann, Marc, Picasso). Verder zijn ook andere grote namen uit het impressionisme en het eerste kwartaal van de 20e eeuw vertegenwoordigd in de tentoonstelling, waaronder: Monet, Pissarro, Van Rysselberghe, Signac, Léger en Arp.

Schatten uit Moskou. Hollandse tekeningen uit het Pushkin Museum.
Het is voor het eerst dat het Moskouse Pushkin museum in zo groten getale haar topstukken uit de Gouden Eeuw uitleent aan een buitenlandse instelling. Maar liefst negentig tekeningen van vooral Hollandse meesters uit de 17e & 18e eeuw worden in het Bonnefantenmuseum tentoongesteld, waaronder echte Rembrandts!