Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

TEN BEHOEVE VAN PROMOTIE MAASTRICHT & REGIO.  Dat het Maastricht Congres Bureau, samen met partners, een opvallende deelnemer is tijdens de European Meeting Industry Fair (EMIF) in Brussel is al een traditie.

Dat het Maastricht Congres Bureau nu de samenwerking opzoekt met de congresbureaus van Rotterdam en Den Haag, belooft een nieuwe traditie te worden.

EMIF, die dit jaar plaatsvond op 15 en 16 maart, is dé Belgische beurs voor Incentive Travel, Meetings en Events en wordt bezocht door met name Belgische planners van zakelijke bijeenkomsten. Het Maastricht Congres Bureau staat inmiddels al jaren op de beurs om Maastricht & regio te promoten als dé bestemming voor alle mogelijke zakelijke bijeenkomsten. Inmiddels is Maastricht uitgegroeid tot opvallende deelnemer, die de aandacht van beursorganisatie en –bezoeker weet te trekken én vast te houden.

Tamara Piatkiewitz-Weide, Sales Manager Meetings & Incentives van het Maastricht Congres Bureau: ‘EMIF is al jaren een succesvolle beurs voor ons en dus stonden we ook nu weer met zijn allen in vol ornaat op de beursvloer.

Bezoekers van de beurs weten ons inmiddels ook goed te vinden; naar aanleiding van een aankondiging die wij stuurden, kregen we al vele verzoeken voor afspraken op de beursvloer. In totaal hebben we dit jaar met meer dan 150 geïnteresseerde planners gesproken.’

Om deelname aan de EMIF dit jaar nóg succesvoller te maken, zocht het Maastricht Congres Bureau, naast de samenwerking met de Maastricht standdeelnemers (Beaumont, Eden Designhotel Maastricht, FLO Maastricht, Hostellerie La Butte aux Bois, NH Maastricht en Maastricht Group Events), de samenwerking op met de congresbureaus van Rotterdam en Den Haag. Samen met Karin de Graauw, een specialiste in de Belgische MICE markt, organiseerden zij een exclusief klantendiner, waaraan maar liefst 46 Belgische planners van evenementenbureaus en corporates deelnamen. Voor de Belgische gasten dé manier om in contact te komen met deze drie Nederlandse steden, die stuk voor stuk uniek zijn.

Tamara vervolgt: ‘We hebben dan ook weer veel zuiderburen enthousiast weten te maken over Maastricht & regio als bestemming voor hun zakelijke bijeenkomsten. De verwachting is dat het aantal vergaderingen gaat toenemen.’

Voor meer informatie, neem contact op met  www.maastrichtcongresbureau.nl