Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Begin 2011 heeft Apenheul een samenwerkingsovereenkomst met energieleverancier Greenchoice gesloten.

Greenchoice investeert in groene speeltoestellen in het park, levert 100% groene energie en uitbreidingsmogelijkheden van het opwekken van energie worden onderzocht.
 
Apenheul zet zich met hart en ziel in voor apen en hun leefgebieden. Natuurbehoud staat in een hoog vaandel en duurzaam ondernemen is een vast onderdeel van de bedrijfsvoering. Samen met partijen als Greenchoice geeft Apenheul invulling aan deze strategie. Zo gebruikt Apenheul groene energie, maakt het park zoveel mogelijk gebruik van goed hout met FSC-keurmerk en compenseert het alle autokilometers van bezoekers – zo'n 10 miljoen(!) per jaar – met suikerpalmprojecten in Indonesië. Daarmee is Apenheul CO2 neutraal.
 
De groene speeltoestellen die Greenchoice sponsort, zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn bedoeld om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met duurzame energie. In het park wordt gekeken naar de uitbreiding van de inzet van meer zonnepanelen voor het zelf opwekken van energie.
 
Greenchoice klanten naar Apenheul
Om dit partnership te vieren vindt er op 16 en 17 april een Greenchoice en Apenheul-klantenweekend plaats. Alle Greenchoice klanten mogen dan voor een gering bedrag de apen en natuur in Apenheul bewonderen.
www.apenheul.nl