Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De organisatie van het Royal Beach Concert sluit haar line-up af met weer een bijzondere headliner. Naast Elton John en de Golden Earring komt ook de Canadese zanger Bryan Adams naar Scheveningen voor een volledige show.

Met de komst van Adams presenteert het Royal Beach Concert maarliefst drie volledige shows. De kaartverkoop voor Europa’s meest ambitieuze strandconcert is inmiddels in volle gang.

Tijdens het Royal Beach Concert staan greatest hits centraal. Adams sluit hier met legendarische hits als Heaven, Run To You, Summer Of '69 en Everything I Do, I Do It For You naadloos op aan. Het Royal Beach Concert is het enige concert dat Bryan Adams dit jaar in Nederland geeft. ‘Een artiest als Bryan Adams met zoveel internationale hits is een fantastische aanwinst voor ons concert. Met deze drie grote namen en hun ontelbare hits verwachten we het succes van vorig jaar zeker te overtreffen,’ aldus Bob Reiche, organisator van het concert.

Het Royal Beach Concert beleefde vorig jaar haar eerste editie op het strand van Scheveningen en trok toen met hoofdact Bon Jovi ruim 45.000 bezoekers. Zowel de gemeente Den Haag als de middenstand en bezoekers waren unaniem lovend over de sfeer en organisatie van deze eerste editie. Dit jaar sluit het Royal Beach Concert aan bij de Haagse festivalperiode The Hague Festivals. Tevens markeert het Royal Beach Concert de start van het festivalseizoen in Nederland.

Kaarten voor het Royal Beach Concert zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via Ticketpoint en variëren in prijs van € 58,50 (Vak B), € 89,50 (Vak A) tot € 125,00 (Golden Circle).

www.royalbeachconcert.nl