Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Fashionista’s kijken er het hele jaar naar uit. De ShoppingNight in Den Haag is inmiddels een begrip onder modeminnend Nederland.

Op donderdag 23 juni zijn de winkels in de Haagse binnenstad niet alleen tot middernacht geopend, maar bieden ze bovendien hoge kortingen die oplopen tot wel 40%. Daarnaast is het ook gewoon een ontzettend gezellige avond uit, met modeshows en verschillende live optredens door de hele stad. De ShoppingNight Den Haag viert dit jaar haar eerste lustrum, met een speciale Star Edition; ‘fashion magazines go live’. Deze avond komen alle onderwerpen aan bod, en die je ook in een tijdschrift tegenkomt. Een uitgelezen kans voor iedereen die de beauty geheimen van de sterren wil ontdekken, modetrends wil bekijken of zelf wil schitteren op de rode loper.

Shopwalhalla Den Haag
De Hofstad staat op 23 juni vanaf 18.00uur volledig in het teken van mode. In het centrum van de stad worden de nieuwste fashion trends getoond op de levensgrote catwalk. Grote modehuizen showen hun nieuwste collecties maar ook de meest exclusieve items uit kleine boutiques passeren deze avond de revue. Geïnspireerd door deze shows kunnen de bezoekers hun favoriete items nog dezelfde avond scoren. De winkels zijn tijdens de ShoppingNight namelijk tot middernacht geopend en hoe later het wordt, hoe hoger de kortingen oplopen.

Fashion magazines go live
In de afgelopen vier edities is de ShoppingNight uitgegroeid tot een evenement waar in 2010 meer dan 100.000 bezoekers op af kwamen. Met diverse winkelconcepten die uniek zijn binnen Nederland, staat Den Haag bovendien bekend als internationale winkelstad. Ook bij de magazines is het modieuze karakter van de stad niet onopgemerkt gebleven. Diverse tijdschriften als de Grazia, zijn prominent aanwezig tijdens de ShoppingNight en zullen verschillende programmaonderdelen van het evenement omarmen.