Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Amadeus, een vooraanstaande leverancier van geavanceerde technologische oplossingen en transactieprocessen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie.....

gaat de commerciële structuur binnen Amadeus Benelux uitbreiden.  

Met de recente oprichting van een nieuwe Business Development afdeling in de Benelux, is besloten de commerciële structuur aan te passen aan de behoeften en verwachtingen van klanten en reispartners van Amadeus in de Benelux-markt.  

Met ingang van 1 april zal een nieuwe eenheid voor Travel Agency IT Sales & Content geleid worden door Stef Rijkers. Tegelijkertijd zal de bestaande Sales organisatie worden aangepast en komen de drie Benelux-landen onder leiding van Kurt Van der biesen, die voorheen al verantwoordelijk was voor België en Luxemburg.

Beide zullen rapporteren aan de Commercial Director, Rene Schukkink. Jesus Medina krijgt een nieuwe rol en wordt verantwoordelijk voor de Multinational Accounts.  

Rene Schukkink, Commercial Director - Benelux, hierover: “Namens Amadeus wens ik Stef Rijkers, Kurt Van der biesen en Jesus Medina succes met hun nieuwe uitdaging. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze nieuwe structuur anticiperen op de veranderingen in de markt en de eisen van de klant en dat dit de juiste stap voorwaarts is in onze succesvolle samenwerking.”

Luc Pannecoeck, General Manager Amadeus Benelux, voegt daar aan toe: “Deze nieuwe organisatie combineert onze voortdurende inspanningen om klanten te ondersteunen en binnen te halen in onze traditionele marktsegmenten, met de initiatieven op het gebied van inkomstendiversificatie, die door onze business development afdeling worden geïnitieerd.”

Voor meer informatie over Amadeus: www.benelux.amadeus.com