Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Komende winter Premium Comfort Class naar élke bestemming van ArkeFly

• Gambia, Goa, Nepal en eerste wintersportaccommodaties nu al boekbaar voor winter 2011-2012

Rijswijk, 5 april 2011 - De zomer moet nog beginnen maar bij Holland International is de winter al weer begonnen. Vanaf begin november wordt de Premium Comfort Class toegevoegd aan boord van de Boeings 737 van de eigen airline ArkeFly. De reiziger heeft dan aan boord van deze toestellen keus uit drie klassen in plaats van twee: Economy, Comfort én Premium Comfort Class. Daarmee biedt de airline vanaf deze datum dus naar elke bestemming het drieklassenconcept. Daarnaast heeft Holland International al een aantal bestemmingen boekbaar voor winter 2011-2012 waaronder Gambia, Goa en Nepal. Ook deze winter vliegt ArkeFly rechtstreeks naar deze bestemmingen die nu met extra comfort geboekt kunnen worden. Vanaf 7 april zijn ook de eerste wintersportaccommodaties al weer boekbaar.

Met meer comfort op wintervakantie
De Premium Comfort Class wordt al aangeboden aan boord van de Boeings 767 van ArkeFly en vanaf begin november wordt deze comfortabele klasse ook toegevoegd aan de Boeings 737. De eigen airline biedt vanaf het winterseizoen dus naar élke bestemming het drieklassenconcept. Om ruimte te maken voor de Premium Comfort Class, wordt de configuratie van de Boeings 737 aangepast: 21 Premium Comfort Class stoelen, 60 Comfort Class stoelen en 99 Economy Class stoelen. De toeslag per persoon enkele reis voor de Premium Comfort Class begint bij € 25 voor Europese en Middellandse Zee bestemmingen en bij € 90 enkele reis voor vluchten naar verre bestemmingen.

De Premium Comfort Class heeft een eigen incheckbalie en de reiziger krijgt voorrang bij het aan en van boord gaan. Er mag gratis 30 kilo bagage worden meegenomen. Op vluchten naar Aruba, Bonaire, Curaçao, de VS en Canada mag 45 kilo bagage gratis mee. De passagier wordt verwelkomd met een drankje en krijgt gedurende een verre vlucht twee keuzemaaltijden, snacks en drankjes. Op Europese en Middellandse Zee bestemmingen is een maaltijd met een drankje inclusief.

Winterbestemmingen 2011-2012 nu boekbaar
Vanaf nu zijn Gambia, Goa en Nepal al boekbaar voor winter 2011-2012. Vanaf 7 april worden de brochures van deze bestemmingen uitgereden naar de reisbureaus. Gambia en Goa hebben gemeen dat zij typische winterzonbestemmingen zijn waar het goed vakantievieren is wanneer de kou in Nederland heeft toegeslagen. Het zonzekere Gambia wordt drie keer per week door ArkeFly aangevlogen en heeft een zeer gevarieerd aanbod van hotels. Door het kleine tijdsverschil heeft de reiziger geen last van een jetlag. Goa leent zich goed als uitvalsbasis voor rondreizen langs de hoogtepunten van India, zoals de Taj Mahal. Het is daarna goed relaxen aan een van de vele stranden van Goa. Het bijzondere Nepal heeft alles in huis voor de avontuurlijke reiziger, van cultuur en rafttochten tot trekkings door de Himalaya.

Ook eerste wintersportaccommodaties al beschikbaar
Vanaf 7 april zijn ook de eerste wintersportaccommodaties voor winter 2011-2012 boekbaar. Vanaf deze datum zijn circa 100 accommodaties in Oostenrijk te boeken via Arke.nl of de reisagent.