Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Amstelveen – 2011-03-27. KLM voert vandaag de eerst vlucht uit naar Aalborg in Denemarken. Met ingang van de zomerdienstregeling vliegt KLM twee keer per dag naar deze nieuwe Deense bestemming.

Aalborg is na Billund en Kopenhagen de derde bestemming van KLM in Denemarken. Hiermee verstevigt KLM haar positie in Denemarken.

KLM is de eerste maatschappij die een directe vlucht aanbiedt vanaf Amsterdam en is hiermee de eerste grote internationale luchtvaartmaatschappij met drie bestemmingen in Denemarken: Kopenhagen, Billund and Aalborg.

KLM voert de vlucht naar Aalborg uit met een Fokker 70. Dit toestel biedt plaats aan 80 passagiers. De Amsterdam-Aalborg vlucht vertrekt iedere dag uit Amsterdam om 12.15 en 20.35 uur. De terugkerende vlucht vertrekt dagelijks om 06.25 en 14.15 uur. Passagiers kunnen vanuit Aalborg met KLM via Schiphol doorvliegen naar 78 Europese bestemmingen en 74 intercontinentale bestemmingen.

Met ingang van de zomerdienstregeling verhoogt KLM ook de frequentie naar Kopenhagen, van 5 vluchten naar zes vluchten per dag. Billund, waar KLM in 2006 een lijndienst opende, blijft vier maal per dag aangevlogen worden. Air France start per 27 maart ook een lijndienst van Charles de Gaulle naar Billund. Op werkdagen drie keer per dag en in het weekend 2 x per dag. Gezamenlijk bieden KLM en Air France twintig vluchten per dag aan naar en van Denemarken.