Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Dagelijks vanaf Groningen een directe aansluiting op de luchthaven met Publicexpress


(Oldenburg, 21 maart) Op zondag 27 maart 2011 start City Airport Bremen met de zomerdienstregeling. Bij de wisseling van winter- naar zomervluchtschema worden bovendien vele nieuwe bestemming aangeboden. Nieuw in 2011 zijn bestemmingen in de Baltische staten:  Vilnius in Litouwen (vanaf mei) en Tallinn in Estland. Maar ook het zuiden van Europa wordt tijdens de zomermaanden natuurlijk niet vergeten; Izmir (Turkije) of Rodos (Griekenland) worden deze zomer voor de eerste keer aangeboden. Bovendien altijd makkelijk: de bussen van Publicexpress verbinden Groningen dagelijks meermaals direct – zonder overstappen met de luchthaven in Bremen.

Voor zowel zakelijke reizigers als voor toeristen biedt de City Airport Bremen interessante bestemmingen aan. In het Middellandse Zeegebied wordt gevlogen naar bestemmingen in Portugal, Spanje, Italië, Griekenland en Turkije. Verdere bestemmingen zijn de Balearen en Gran Canaria, Tenerife en Fuerteventura op de Kanarische Eilanden en Bulgarije. In Noord-Europa zijn bovendien bestemmingen in Noorwegen, Zweden en Finland in de dienstregeling opgenomen.

Met jaarlijks meer dan 2,5 miljoen passagiers is City Airport Bremen dé startbaan in het noord-westen van Duitsland. Steeds meer Nederlanders maken gebruik van de relatief dicht aan de grens gelegen Bremer luchthaven en profiteren bovendien vanaf Groningen van de goede en goedkope verbinding door de bussen van Publicexpress. De bussen stoppen op de luchthaven direct voor de deur van de terminal.

Informatie over het aanbod van Publicexpress vindt u op de website www.publicexpress.nl, de City Airport Bremen biedt haar informatie aan op  www.airport-bremen.de.