Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Tweety, Flappy of Moes… kinderen bedenken de naam voor jonge dieren.   Wordt het Tweety, Flappy of Moes… Kinderen die dit voorjaar samen met familie een boerderijvakantie beleven in Zuid-Tirol (Italië) mogen zelf een mooie naam geven aan de pasgeboren diertjes.

Roter Hahn, gespecialiseerd in boerderijvakanties, verwelkomt ook dit jaar weer talloze pasgeboren dieren op de 1450 aangesloten boerderijen.

“Wat lief! Wat schattig!” – Deze uitroep hoor je rond de paastijd regelmatig in de Zuid-Tiroler stallen van de Roter Hahn boerderijen. In de lente viert koddigheid hoogtij. Als de dieren op de boerderij hun schattige jongen laten zien, piept en mekkert het overal. Kuikens, konijntjes, katjes, kalfjes, biggetjes, veulens, geitjes en lammetjes vragen op de boerderij donzig, dartel en luid om aandacht. Alle kinderen die tijdens hun vakantie op de boerderij zijn, kunnen kennismaken met de jonge dieren en ze voorzichtig knuffelen of aaien.

Roter Hahn is gespecialiseerd in boerderijvakanties in Zuid-Tirol, de zonnige regio in de Italiaanse Dolomieten. Alle locaties zijn werkende boerderijen. Elk heeft zijn eigen specialiteit. Sommige zijn vooral gericht op vee en andere dieren, maar er zijn ook fruitteelt boerderijen of wijnboeren met prachtige wijngaarden op de hellingen van de zuidelijke Alpen. De gasten hebben alle mogelijkheden om met het leven op de boerderij kennis te maken en om de heerlijke zelfgemaakte producten te proeven, zoals melk, kaas, appelsap, brood, jam en nog veel meer. Daarnaast is de boerderij een goed uitgangspunt om de omgeving te ontdekken. De boeren vertellen niet alleen hoe de kinderen om moeten gaan met de jonge dieren van de boerderij, ook geven ze leuke insidertips over hoe je het beste de omgeving kunt ontdekken.

Zorgvuldige selectie

Alle boerderijen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden regelmatig beoordeeld. Op de vernieuwde Nederlandstalige site staat per boerderij aangegeven welke accommodatievorm er is; appartementen of gastenkamers. Het aantal bloemen geeft onder meer de luxe en het comfort weer.

Een boerderijvakantie in Zuid-Tirol kent veel aspecten. Behalve de natuur, zijn ook gastronomie, actieve vakanties en wellness thema’s waar Roter Hahn veel aandacht voor heeft. De boerderijen worden door gezinnen gerund en weten daardoor goed in te spelen op de wensen van hun gasten.

Consumenten vinden meer informatie op www.roterhahn.it