Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Maleisische luchtvaartmaatschappij Malaysia Airlines ondersteunt van 11 tot en met 30 april een grootscheepse, promotionele campagne van Amsterdam Airport Schiphol.

De campagne ‘Voordelig vliegen via Schiphol’ is bedoeld om onder de aandacht te brengen dat de Nederlandse vakantiereiziger vanaf Schiphol voordelig kan vliegen. Speciaal voor deze campagne presenteert de Maleisische luchtvaartmaatschappij drie Economy Class-aanbiedingen. Het gaat hierbij om uiterst voordelige tarieven voor vliegen naar Maleisië, Vietnam en Australië. Reizen is mogelijk vanaf 1 mei tot en met 15 juni 2011 (laatste terugreisdatum 15 juli 2011) en van 10 augustus tot en met 30 november 2011 (laatste terugreisdatum 31 december 2011). De campagne wordt ondersteund door tv spotjes, online bannering en buitenreclame. Meer informatie is te vinden op de website www.schiphol.nl/voordeligvliegen.

In een korte toelichting verklaarde Edwin Peters, Marketing Manager Europa bij Malaysia Airlines: “Wij zijn verheugd als Aziatische partner mee te doen aan deze mooie campagne. Naast de campagnebestemmingen Kuala Lumpur, Ho Chi Minh en Sydney bieden wij voordelige tarieven aan naar alle Maleisische en Australische bestemmingen van Malaysia Airlines. Dagelijks te bereiken vanaf Schiphol!”