Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Bij de start van het nieuwe toeristische seizoen, verwennen de vakverenigingen van toeristische attracties van België de (dag)toeristen met twee belangrijke nieuwigheden.........

Een gratis applicatie voor iPhone, iPod & iPad. Hiermee krijgt de gebruiker een overzicht van alle toeristische attracties en musea van België. In de toepassing zijn er verschillende mogelijkheden om naar meer dan 350 attracties en musea te zoeken en via geolocalisatie verschijnt een lijst van te ontdekken attracties in de buurt. De applicatie kan hier gedownload worden.
Dit seizoen houden we ook een grote wedstrijd voor de bezoekers van toeristische attracties en musea van België. Van 9 april tot 30 juni 2011 ontvangt elke bezoeker een wedstrijdkaart waarmee hij een toegangsticket of een kortingsbon kan winnen voor een volgend bezoek aan een deelnemende attractie.
De totale waarde van de prijzen bedraagt meer dan € 400.000!

De sector wil met dit initiatief bezoekers stimuleren om andere toeristische attracties te ontdekken.
Op de portaalsite www.365.be vinden geïnteresseerde bezoekers gedetailleerde en praktische info over meer dan 350 attracties en musea, gaande van pretparken en dierenparken, over waterplezier, recreatieparken, archeologische sites, toeristische treintjes en rondvaarten, naar themaparken rond wetenschap, natuur, kunst en geschiedenis. www.365.be is m.a.w. de informatiebron bij uitstek voor het plannen van een daguitstap in ons land.
Ook de gedrukte gids 365 Ontdekkingsdagen 2011 blijft beschikbaar in niet minder dan 1.200 distributiepunten (er staat een lijst van de distributiepunten in een nieuwe rubriek op www.365.be/retailers). Deze gids blijft dé referentie voor iedereen die alleen, met vrienden of met familie de toeristische attracties en musea van België wil ontdekken.

Meer info: Rudi Rasschaert (Voorzitter vzw Toeristische Attracties) - 0475 841 841 begin_of_the_skype_highlighting            0475 841 841      end_of_the_skype_highlighting
Voor beeldmateriaal: Karolien of Isabel, 03 202 45 78 –
Het secretariaat van Toeristische Attracties is op werkdagen dagelijks bereikbaar van 9u tot 12u op tel. 03 202 45 78. Hier kunnen alle toeristische attracties en musea terecht met hun praktische vragen rond dagtoerisme.