Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

D-reizen verruimt de autohuurmogelijkheden voor haar klanten door naast het bestaande aanbod –via Holiday Cars- nu ook het all-inclusive product van de internationale autoverhuurbemiddelaar Sunny Cars aan te bieden.


Steven van Nieuwenhuijzen, Directeur van D-reizen, over de nieuwe samenwerking: “Als reisbureauketen willen wij onze klanten altijd een zo goed en uitgebreid mogelijk aanbod kunnen bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om met een tweede partner te gaan samenwerken, zodat we extra aanbod hebben. Met Sunny Cars halen we bovendien een solide leverancier in huis, met een uitstekende staat van dienst binnen de reisbranche. Sunny Cars staat al 15 jaar bekend om haar verregaande service, gekoppeld aan een uitstekend all-inclusive product. Dit sluit naadloos aan op onze filosofie om onze klanten een optimaal advies te leveren.”

Hans Knottnerus, General Manager van Sunny Cars in België & Nederland, voegt daar aan toe:
“We zijn bijzonder ingenomen met het feit dat de kwaliteitsbewuste D-reizen organisatie overtuigd is van onze service en ondersteuning. Ook wij stellen binnen onze organisatie de klant centraal. Iets dat we realiseren door duidelijke afspraken te maken en vooraf alles goed te regelen, zodat de klant optimaal kan gaan genieten van zijn vakantie en de huurauto. Zonder onaangename verrassingen achteraf. De keuze van D-reizen ervaren wij als een bevestiging van ons streven om dé kwaliteitspartner te zijn voor de reisbranche.”

Over D-reizen
D-reizen is sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van vakantiereizen. D-reizen verkoopt vakanties vanuit bijna 180 Vakantiewinkels, maar ook via een Contactcenter en de website D-reizen.nl. In 2010 boekten ruim 700.000 mensen hun vakantie bij D-reizen. Vraag op straat tien mensen of ze D-reizen kennen en maar liefst negen van hen zullen positief antwoorden.

Over Sunny Cars
Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. Zij is één van de belangrijkste verhuurpartners voor de reisbranche en is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland. De broker biedt haar klanten het beproefde ‘all-inclusive’ concept huurauto’s in alle soorten en maten aan, in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 bestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die Sunny Cars stelt. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl