Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op loopafstand Noordzeestrand. Landal GreenParks opent haar eerste park aan de Noordzeekust in Zeeuws Vlaanderen: Strand Resort Nieuwvliet-Bad.

Landal GreenParks heeft hiervoor met de ontwikkelaar van het park – Ballast Nedam – een samenwerkingsovereenkomst afgesloten. Het nieuwe park ligt op korte afstand van Knokke (B) en Breskens, maar ook dicht bij de Belgische steden Brugge en Gent. In Nieuwvliet-Bad worden 206 recreatiewoningen gebouwd die elk op hun eigen wijze passen in het Zeeuwse landschap. Daarbij wordt ook een nieuw centrumgebouw gerealiseerd met een groot aanbod aan voorzieningen en activiteiten, waardoor het park voor een breed publiek aantrekkelijk zal zijn.

Het strand resort is gelegen in Nieuwvliet-Bad op loopafstand (350m.) van het Noordzeestrand. De recreatiewoningen variëren van boomgaard-, boerderij-, kreek-, dijk- tot herenwoningen en zijn geschikt voor 4, 6, 8 10 of 12 personen. De 4, 6 en 8-persoons krijgt tevens een luxe variant, met onder andere sauna en zonnebank. De bouw geschiedt in twee fases. In fase één zal ook het centrumgebouw gerealiseerd worden, bestaande uit een receptie, horeca, zwembad en indoor speelvoorzieningen. De woningen hebben een hoogwaardige afwerking, een luxe en compleet ingerichte keuken en ademen een warme landelijke sfeer. De verwachting is dat de eerste fase voor de zomer van 2012 gereed zal zijn.

Omgeving
Het park ligt dichtbij karakteristieke stadjes als Breskens, Cadzand en Sluis en op 10 kilometer afstand van de Belgische badplaats Knokke. Cultuurliefhebbers kunnen gemakkelijk een dagtrip maken naar Brugge (30km) met haar historische binnenstad, of eindeloos ronddwalen in het bruisende - en autovrije- stadscentrum van Gent (50km). Natuurliefhebbers kunnen genieten van de rust en ruimte in prachtige natuurgebieden als ‘De Verdronken Zwarte Polder’, ‘Het Zwin’ en ‘De Braakman’. Het elf kilometer lange Noordzeestrand (Blauwe vlag , schoonste strand, zie brochure) is een unicum voor zon- en zeeliefhebbers. Ook op culinair gebied kan men in de regio uitstekend uit de voeten.

Aantrekkingskracht
Thomas Heerkens, Algemeen Directeur van Landal GreenParks: “Door de locatie van het park, met uitstekende recreatie- en uitgaansmogelijkheden in de omgeving, de Belgische steden in de nabijheid en de prachtige karakteristiek Zeeuwse recreatiewoningen, wordt Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad een aantrekkelijke bestemming met aantrekkingskracht in binnen- en buitenland. Hiermee neemt het een unieke positie in binnen de recreatiemarkt.”

De ontwikkeling is een initiatief van Ballast Nedam. De opzet van het park en de architectuur van de woningen zijn afgeleid van het typische Zeeuwse landschap. Deze authentieke uitstraling en de riante kavels van de woningen geven het park een duurzame kwaliteit en hoogwaardige uitstraling.

Verkoop en start verhuur
De verkoop van de appartementen is in maart 2011 gestart door Dormio. Voor informatie over het project: www.resortnieuwvlietbad.nl. De bouwwerkzaamheden door Ballast Nedam starten in het tweede kwartaal van 2011. Zodra de woningen uit fase 1 èn het centrumgebouw gereed zijn, start de verhuur en zullen de eerste Landal-gasten worden verwelkomd. Naar verwachting zal dit voor de zomer 2012 zijn.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,2 miljoen gasten ruim 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.
www.landal.nl
.