Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Baobab organiseert Reismarketen. Op een Reismarkt kun je alles te weten komen over je droombestemming. Er worden films vertoond en je kunt kennismaken met de mensen van Baobab. Zie lijst van Reismarkten

Waarom Baobab? (Zie ook lijst van Reismarkten)
Fair weg: de vier waarheden volgens Baobab!

    * Jij krijgt een faire prijs, de lokale bevolking ook!
    * Wij maken het leven op andere plekken
      direct zichtbaar en voelbaar voor je.
    * Wij compenseren de milieueffecten
      van onze reizen. Jij ook?
    * Echt verbinding met een andere cultuur
      maak je buiten de gebaande paden.


Jij krijgt een faire prijs, de lokale bevolking ook!
Bij Baobab betaal je nooit teveel, maar weet je zeker dat de lokale bevolking faire inkomsten heeft. Wij werken zoveel mogelijk rechtstreeks samen met lokale mensen, zodat de verdiensten niet elders worden opgestreken. Kleinschalige accommodaties in plaats van ketens, lokale vervoersmaatschappijen en goede gidsen met wie we een jarenlange samenwerking opbouwen. Zo hebben de mensen werk en jij een unieke ervaring!

Wij maken het leven op andere plekken direct zichtbaar en voelbaar voor je.
Via Baobab draag je bij aan kleine, lokale projecten die heel direct baat hebben bij je hulp. De mensen waar het om gaat kunnen meteen met jouw geld aan het werk om zelf hun leefomgeving te verbeteren. En het leuke is: tijdens je reis ga je bij hun projecten kijken of meewerken. Zo ben je er zelf getuige van wat mensen nodig hebben en wat er met jouw bijdrage gebeurt!

Wij compenseren de milieueffecten van onze reizen. Jij ook?
CO2 compensatie bij Baobab doen we anders. Uniek voor Nederland. Want bij Baobab kun je niet alleen de CO2 uitstoot van je vlucht, maar ook van je lokale vervoer onderweg compenseren. Én bij Baobab compenseer je via ons eigen Baobab project. Directe steun waarmee ontbossing wordt tegengegaan en elke cent ook echt ter plekke terecht komt. Bovendien compenseert Baobab de CO2 uitstoot van de vluchten van onze reisbegeleiders. Lees hier meer over de CO2 compensatie op ons eigen Baobab project.

Echt verbinding met een andere cultuur maak je buiten de gebaande paden.
Met Baobab maak je geen standaardreis. Naast de bekende hoogtepunten delen wij graag onze ontdekkingen met jou. Zo kom je op unieke plekken waar de natuur nog aan zichzelf is overgelaten en maak je persoonlijk contact met mensen uit andere culturen in hun eigen omgeving. Dat verbindt je echt met de wereld en de mensen die er leven. Juist op die manier leren wij elkaar beter begrijpen.