Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Veel belangstelling voor Landal strandhuisjes in Julianadorp. Voor de 25 strandhu isjes bij Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee bestaat grote belangstelling.

De woningen -de grootste strandhuisjes in Nederland-  liggen aan de voet van de duinen en vormen daar een echte eye-catcher. Strandwandelaars willen meteen boeken en een oproep op Twitter om de huisjes te komen testen, werd ca. 1.600 keer doorgestuurd en bereikte ruim 120.000 volgers, van wie er zeven werden geselecteerd om met hun gezin een gratis testweekend door te brengen.

De reacties van de eerste gasten zijn unaniem positief. “Avondeten met uitzicht op de zonsondergang. In slaap vallen met geruis van de golven op de achtergrond en wakker worden met uitzicht op zee direct vanuit je bed. Ontbijten en zo het strand op voor een heerlijke strandwandeling met daarna een lunch bij de strandtent. ’s Middags nog genieten van de zon op het eigen terras. Als dit allemaal niet rustgevend is in deze drukke tijden weten wij het ook niet meer,” zo luidde het commentaar van een van hen.

Omdat de strandhuisjes in een natuurgebied staan, is er gekozen voor gedekte kleuren, die zoveel mogelijk wegvallen in het landschap. Door de grote ramen hebben gasten ook binnen een prachtig uitzicht op de Noordzeekust. De woningen zijn onder andere voorzien van een designkeuken met magnetron en inductieplaat, badkamer met douche, woonkamer met een comfortabele (slaap-)bank en flatscreen televisie met ingebouwde DVD-speler. Op het hardhouten terras staan grote luie bearchairs, strandstoelen en loungebedden. Gasten hoeven niet met hun bagage over het strand te slepen: die wordt per jeep naar de woningen gebracht.

All weather faciliteiten
Gasten kunnen gebruik maken van de all-weather faciliteiten van het nabij gelegen Landal Beach Resort Ooghduyne met een groot overdekt zwembad, sauna, overdekte speelplaats voor kinderen en  buitenspeeltuin, bowling, midgetgolf, tennisbaan en de Sandz Brasserie. Kortom, er zijn er veel mogelijkheden voor elke weersituatie.

Het aantal strandhuisjes zal volgens de planning volgend jaar worden uitgebreid van 25 naar 45. Op dit moment wordt gekeken naar de mogelijkheid om het bestemmingsplan te wijzigen en een eventuele verdubbeling van het aantal strandhuisjes te realiseren. Het project levert een grote spin-off voor de omgeving. Veel ondernemers zijn bij de realisatie betrokken geweest.”

Meer informatie
www.landal.nl/strandhuisjes
. Hier is ook een video-impressie van de strandhuisjes te zien.
 
Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,2 miljoen gasten ruim 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor nadere informatie:
Bas Hoogland (commercieel directeur), Telefoon 070-3003590; 0653-265439;  www.landal.nl


>