Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Finnen zijn in veel dingen erg goed. Zo ook in het creëren van de beste vliegveld lounge ter wereld. Uit een lijst van 600 lounges verkozen 40.000 "priority pass reizigers" de Finnair lounge, gelegen op het vliegveld van Helsinki-Vantaa, tot hun favoriet.

Naast het feit dat de Finse airline een award wint zijn zij ook in zeven jaar tijd de eerste niet-Amerikaanse bestemming die de award in ontvangst neemt. De ultramoderne Finnair lounge biedt met een spa en sauna's alle comfort en luxe die passagiers tijdens een overstap naar Europa of Azië mogen wensen.

Relaxen met Finnair
Jan-Michael Nigmann, Sales Director Netherlands zegt het volgende: "de Finnair lounge, spa en sauna's hebben al voor een hoop positieve feedback van Nederlandse klanten gezorgd. Tevens stijgt het animo voor het gebruik van de Sauna/Spa faciliteiten, wat weer zorgt voor een enorme groei in het aantal Nederlandse Finnair Plus Platinum kaarthouders en zakelijke reizigers. Waar anders kun je tijdens je overstap tussen Europa en Azië zo relaxen?" De lounge is te vinden tussen gate 36 en 37 in terminal 2.

Loungen
De stijlvolle Finnair lounge, ontworpen door het Finse bedrijf Isku Interior Oy company, kan meer dan 250 gasten ontvangen die gebruik kunnen maken van 6 individuele douches, een gevarieerd buffet, een bar en Samsung LED televisies. Voor de zakelijke reizigers is er gratis WiFi, zijn er Apple iMac stations en de Finse "Powerkiss desks" waar onder andere mobiele telefoons opgeladen kunnen worden. De iconische Finse ontwerper professor Eero Aarnio heeft de sfeervolle en moderne verlichtingen van de Finnair lounge op zijn naam staan. Alle diensten en faciliteiten worden in samenwerking met partner SSP Finland Oy mogelijk gemaakt.

Voor wie?
Niet geheel onbelangrijk is om te weten voor wie de hippe lounge bedoeld is. De Finnair lounge is geopend voor alle Finnair en oneworld leden en Business Class passagiers. Reguliere bezoekers kunnen tegen een vergoeding gebruik maken van de lounge. Daarnaast mogen klanten van SSP Finland Oy en Priority Pass leden ook gebruik maken van de lounge. De lounge is dagelijks geopend van 06:00uur tot middernacht. De Spa en sauna's zijn geopend van 10:00uur tot 23:00uur.

Vertegenwoordiging
Finnair vind het tijd de Nederlandse consument beter kennis te laten maken met de voordelen van vliegen met Finnair. Welke airline biedt immers zulke faciliteiten bij een stopover? En waarom langer vliegen naar Azië als het ook korter kan? Voor het bekend maken van deze statements schakelen zij de hulp in van TMC - tourism marketing concepts voor de PR & Communicatie.

www.finnair.com