Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Meer huurstations en beschikbaarheid door nieuwe partners. Internationaal bemiddelaar in autohuur Sunny Cars heeft opnieuw haar netwerk van verhuurstations verder uitgebreid.

In navolging van forse netwerkuitbreidingen in Spanje en Portugal, is nu ook in Duitsland, Australië en Ierland het aanbod geoptimaliseerd. Door nieuwe samenwerkingen aan te gaan met extra partners, is het aantal verhuurstations in deze landen aanzienlijk toegenomen. In Turkije is bovendien de luchthaven Gazipasa, ten oosten van Alanya, als bestemming toegevoegd.  

Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars: “Als marktleider zijn wij continu bezig met het optimaliseren van ons aanbod. Door samen te werken met extra partners kunnen wij nu ook de beschikbaarheid in Duitsland, Australië en Ierland blijven garanderen en nog beter aan de vraag in het hoogseizoen voldoen. Met de komst van de nieuwe partner in Duitsland kunnen we nu bovendien als extra service de huurauto bij het hotel af laten leveren.

Australië is een land dat je het best kan gaan verkennen met een ‘all-inclusive’ huurauto. Dat wij werken met een formule waarbij een ongelimiteerd aantal kilometers gemaakt mag worden, is zeker voor een land als Australië een groot pluspunt. Verder kunnen we met deze uitbreiding een nog breder aanbod van autotypes leveren, door een toename in zowel het meer robuuste (o.a. 4x4) als luxe segment.”

Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort al jaren tot de grootste bemiddelaars in autoverhuur in Europa. De broker is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland en biedt haar klanten huurauto’s in alle soorten en maten aan in alle belangrijke toeristische markten. Sunny Cars bemiddelt wereldwijd in huurauto’s op meer dan 5.000 bestemmingen in meer dan 90 landen en werkt exclusief met contractpartners samen die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die Sunny Cars stelt. Kijk voor meer informatie op www.sunnycars.nl