Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Rijswijk, 5 mei 2011 – In navolging op Gambia, Goa en Nepal zijn bij Holland International nu ook de populaire winterbestemmingen als Spanje en Portugal al boekbaar voor komende winter.

Een groot aantal accommodaties op deze bestemmingen kan vanaf deze week geboekt worden door klanten die de eerste keus willen hebben in accommodaties, tegen een aantrekkelijke prijs. Voor de drukke kerstvakantie is extra capaciteit ingekocht, waardoor vakanties in deze periode scherp geprijsd aangeboden kunnen worden. Daarnaast gelden er vroegboekkortingen tot wel €400 per persoon.
 
Overwinteren in de zon
Ook wordt vanaf 20 mei de gloednieuwe brochure Overwinteren uitgereden naar de reisbureaus, waarin naast Spanje en Portugal vakanties terug te vinden zijn naar Tunesië, Bali en Turkije. In de brochure staan dit jaar meer bestemmingen, accommodaties, reisduren en vertrekdata. Het aanbod is fors uitgebreid en het is vanaf deze winter mogelijk om ook op deze vluchten Premium Comfort Class te boeken. De eigen airline ArkeFly biedt namelijk vanaf het winterseizoen naar élke bestemming het drieklassenconcept. Reisagenten vinden meer informatie over de boekbare winterzonbestemmingen op TUI Online.