Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

18 mei 2011- KLM vliegt met ingang van de winterdienstregeling op 30 oktober 2011 twee keer per dag naar Euro-Airport, de luchthaven van Basel en Mulhouse. Kaart van airport Basel Mulhouse Freiburg

KLM neemt de vluchten over van Cityjet en voert de vlucht naar Basel/Mulhouse uit met een Fokker 70. Basel en Mulhouse liggen in het grensgebied van Frankrijk, Zwitserland en Duitsland in een regio met meer dan twee miljoen inwoners. Basel is na Genève en Zürich de derde bestemming van KLM in Zwitserland. Mulhouse is de zesde bestemming van KLM in Frankrijk na Parijs, Bordeaux, Nice, Marseille en Toulouse.

De steden zijn zowel voor de zakelijke reiziger als voor de toerist zeer interessant.
In Basel zetelt onder meer de Bank for International Settlements. Daarnaast is Basel één van de belangrijkste Europese centra voor hedendaagse architectuur en een prachtige cultuurstad. Mulhouse, in de Franse Elzas, biedt een mooi historisch stadscentrum en een rijk aanbod aan musea.

De vluchten naar Basel en Mulhouse worden iedere dag uitgevoerd om 10.00 uur vanuit Amsterdam en komen aan om 11.25 uur in Basel/Mulhouse. Deze vlucht keert terug naar Amsterdam om 12.05 uur en arriveert in Amsterdam om 13.35 uur.

De tweede vlucht vertrekt om 20.30 uur uit Amsterdam en komt aan om 21.55 uur in Basel/ Mulhouse. Deze vlucht vertrekt de volgende dag om 07.15 uur uit Basel/Mulhouse  en arriveert in Amsterdam om 08.45 uur.  [Hotels in Basel] [Hotels in Mulhouse]


Kaart van airport Basel Mulhouse Freiburg