Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

AmbianceTravel, specialist in karakteristieke hotels, heeft de meest bijzondere Paradores-hotels gebundeld tot 23 rondreizen door heel Spanje. Iedere rondreis bestaat uit zeven overnachtingen en is te boeken met vluchten of op basis van eigen vervoer vanaf € 425,- per persoon.

Naast een beschrijving van de routes, vind je in de digitale brochure ook een filmpje van één van de hotels waar verbleven wordt.

De overzichtelijke digitale brochure is te bekijken op www.ambiancetravel.nl. Bij alle rondreizen wordt een korte beschrijving gegeven van de streek, inclusief een diashow met foto’s van de belangrijkste bezienswaardigheden. De tijdsbalk geeft de af te leggen route aan en het aantal overnachtingen per Parador. Om een beter beeld te krijgen van de accommodaties, heeft AmbianceTravel bij iedere rondreis een filmpje geplaatst van één van de hotels waarin overnacht wordt. Voor gedetailleerde informatie kan ook doorgeklikt worden naar de uitgebreide hotelbeschrijvingen.

Moderne Paradores
De Paradores de Turismo is een keten van 90 hotels. De hotels zijn veelal ondergebracht in historische gebouwen zoals kastelen, kloosters en paleizen maar er zijn ook moderne Paradores. Hoewel de hotels onderling zeer verschillen, zowel qua ligging, inrichting als sfeer, is de service veelal vergelijkbaar. Ze zijn mede daardoor uitstekend te combineren in een rondreis.

Bekend en onbekend Spanje
De rondreizen zijn zeer geschikt om bekende en onbekende delen van Spanje te leren kennen. In het noorden voeren ze onder meer door 'Het Groene Spanje' en 'Het spoor van de Pelgrims'. In Midden-Spanje kun je kennismaken met 'De Werelderfgoedsteden rond Madrid' en in het zuiden met het Moorse Andalusië. Wijn liefhebbers hebben de keuze uit ‘De route van Gallicische wijnen’ en de 'Rioja wijnen en kastelen'.

De consument vindt meer informatie over de digitale brochure en overige rondreizen van AmbianceTravel op www.ambiancetravel.nl. De routes kunnen worden geboekt vanaf € 425 per persoon.

Specialist in bijzondere accommodaties
AmbianceTravel.nl is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in bijzondere rondreizen met verblijf in sfeervolle, authentieke en karakteristieke hotels in landhuizen, kastelen, voormalige paleizen. Belangrijke bestemmingen zijn Spanje, Portugal, Schotland en Bali. AmbianceTravel biedt daarnaast onder meer culinaire en wellness arrangementen aan in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Italië.