Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vandaag ontving de directie van Duinrell het bericht van de gemeente Wassenaar dat er vergunning is verleend voor de bouw van een geluidsarme familieachtbaan met een hoogte van 15 meter en totale lengte van 361 meter.

In de twaalf wagentjes, die als een trein over de baan rijden, is plaats voor 24 personen.

Naar verwachting gaat de bouw op 8 juni aanstaande van start met het heien van de palen wat twee dagen in beslag neemt.

De fundering is voor de start van het hoogseizoen gereed, vervolgens zal het werk na de zomervakantie weer worden hervat. Naar verwachting is de bouw voor het eind van het jaar voltooid, waarna de testfase begint. Bij aanvang van het attractieparkseizoen 2012 kan de familieachtbaan dan veilig in gebruik worden genomen met de officiële onthulling van de naam.  

Hieraan voorafgaand wordt gewerkt aan de thematisering. De achtbaan wordt gesitueerd tussen de Falcon en de Kikkerachtbaan, achter de Waterspin passend binnen deze omgeving.

Samen met de ‘Falcon’ en de ‘Kikkerachtbaan’ komt Duinrell met deze nieuwe achtbaan tegemoet aan de wens van haar doelgroepen en in het bijzonder families met kinderen. Met deze nieuwe attractie overtreft Duinrell ook in het komend seizoen weer de verwachtingen van haar gasten.

Duinrell in het Wassenaarse bos- en duingebied biedt op het uitgestrekte Landgoed de mogelijkheid voor een dagje uit of een korte of lange vakantie. Het attractiepark, Tikibad, vakantiepark met de Duingalows, de camping en de La Place horecafaciliteiten staan hiervoor garant. (www.duinrell.nl.)