Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vanaf vandaag, 30 mei 2011, vliegt Finnair direct naar Singapore vanaf Helsinki. De dagelijkse vlucht is de snelste verbinding tussen Noord-Europa en Singapore.

Daarnaast kent de vlucht aan beide kanten perfecte aansluitingen naar volgende bestemmingen. Een echte aanwinst voor Finnair!

‘Finnair’s Aziatische strategie werkt erg goed’, aldus Finnair CEO Mika Vehviläinen. ‘De verbinding met Singapore zal onze strategie alleen maar versterken. Daarnaast kunnen we onze zakelijke doelgroep optimaal bedienen op hun reizen tussen Azië en Europa’.

Singapore is voor Finnair de tiende bestemming in Azië. Finnair is de enige airline die een dagelijkse (snelle) verbinding heeft tussen Noord-Europa en Singapore. Uniek is ook het aangepaste schema dat speciaal op maat gemaakt is voor de zakelijke reiziger.

Bij vluchten vanaf Amsterdam is de overstaptijd kort en sluit de vlucht perfect aan. Finnair streeft ernaar binnen 90 minuten de aansluitende vlucht uit te voeren. In april kozen 40.000 “priority pass reizigers” de Finnair lounge, gelegen op het vliegveld van Helsinki-Vantaa, tot hun favoriet. Voor Finnair reizigers is er voldoende tijd om de luxe van de nummer één lounge in de wereld te ervaren!

‘De nieuwe route naar Singapore geeft een enorme boost voor Helsinki Airport en haar positie als ‘long haul’ hub in Noord-Europa. Voor de reizigers vanuit Amsterdam biedt deze aansluiting ongekend veel mogelijkheden.’ aldus Jan Michael Nigmann, Sales Director Netherlands. De route opent vele mogelijkheden voor reizigers. Voor Aziatische reizigers bijvoorbeeld, opent deze route alleen al toegang tot 50 sterke Europese bestemmingen waar Finnair op vliegt. Reizigers richting Singapore kunnen overstappen op vluchten die aangeboden worden door de partners van Finnair. Denk hierbij aan bestemmingen als Australië en de aangrenzende bestemmingen van Singapore: Maleisië en Indonesië.

De airline is trots op deze nieuwe bestemming en kijkt er naar uit haar passagiers verder kennis te laten maken met de onbegrensde mogelijkheden van Finnair. De vluchten naar Singapore worden uitgevoerd in Finnairs state-of-the-art Airbus A340.

Finnair Group website: http://www.finnairgroup.com