Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Amstelveen, 15 juni 2011 - KLM hervat op 1 november 2011, na een periode van twaalf jaar, haar lijndienst tussen Amsterdam en Rio de Janeiro.

Rio wordt de 70e intercontinentale bestemming van KLM.

KLM President & CEO Peter Hartman: "Latijns-Amerika is een opkomende markt. Met Rio de Janeiro als 9e bestemming voor KLM in Latijns Amerika, versterken wij onze positie in deze sterk groeiende regio. De economische ontwikkelingen in Brazilië zijn gigantisch te noemen en wij zien Rio als een belangrijke toevoeging aan het KLM netwerk voor onze zakelijke passagiers. Er is een enorme stijging van buitenlandse investeringen in deze regio, voornamelijk te danken aan de groei in de olie en gas industrie".

Rio is tevens een attractieve bestemming voor Europese toeristen vanwege onder meer de beroemde en drukbezochte stranden, zoals Copacabana en Ipanema. In 2014 is Brazilië gastheer voor de World Cup en in 2016 worden ook de Olympische Spelen in Rio georganiseerd.

Vanaf de start van het winterseizoen, voert KLM driemaal per week een rechtstreekse vlucht uit naar en van de luchthaven Galeao Antonio Carlos Jobim International Airport van Rio de Janeiro. Op dinsdag, donderdag en zaterdag zal vlucht KL705 om 10.40 uur vanuit Amsterdam Airport Schiphol vertrekken en dezelfde dag om 19.30 uur in Brazilië aankomen. De retourvlucht KL706 vertrekt ook op dinsdag, donderdag en zaterdag om 21.40 uur vanuit Rio de Janeiro en arriveert de volgende dag om 11.55 uur weer in Amsterdam.

De vluchten worden uitgevoerd met een Boeing 777-200ER die 318 passagiers kan vervoeren: 35 in World Business Class en 283 in Economy Class. Vluchten naar Rio de Janeiro kunnen worden gereserveerd met ingang van 15 juni 2011 via de boekingssystemen of online via www.klm.com.

Air France KLM's Codeshare partner GOL biedt aansluitende vluchten van Rio naar een uitgebreid en groeiend aantal bestemmingen in Brazilië.