Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Zelfstandig evenement in aparte hal tijdens Vakantiebeurs 2012. VNU Exhibitions Europe en evenementenbureau Ben de Wild Productions in Voorthuizen zijn een samenwerking aangegaan voor de realisatie van het Christelijk Vakantieplein.

Deze beurs voor vakantie, recreatie en vrije tijd is een zelfstandig evenement dat volledig is gericht op een brede Christelijke achterban. De manifestatie vond voor het eerst plaats in 2010 in Houten. Voor de tweede editie is gekozen voor een nieuwe en logische situering in Jaarbeurs Utrecht. Het Christelijk Vakantieplein wordt op vrijdag 14 en zaterdag 15 januari  2012 gehouden in een aparte hal tijdens de Vakantiebeurs.
    

Locatie is hal 5 op de eerste verdieping van het beurscomplex. De organisatoren streven naar deelname van honderd exposanten. Co-producent is Exhibition Power in Soest die samen met Ben de Wild Productions organisator is van onder andere de beurs Kerk en Gemeente.

10 Euro
De verwachting is dat de aantrekkingskracht van het Christelijk Vakantieplein extra wordt vergroot doordat met hetzelfde kaartje ook de Vakantiebeurs kan worden bezocht, waar bezoekers kunnen kennismaken met alle reis- en landeninformatie. Kaarten zijn al beschikbaar vanaf 10 euro. De Vakantiebeurs is zeer verheugd met de samenwerking omdat nu ook de Christelijke reizigers een passend aanbod wordt geboden.

Eigen sfeer
Deze bezoekers kiezen bewust voor vakantie en recreatie in eigen sfeer. Dit maakt het Christelijk Vakantieplein extra interessant omdat het gewenste aanbod compleet, centraal en overzichtelijk bijeen wordt gebracht. Aanbieders zijn christelijke reisorganisaties, hotels, campings en vele andere partijen die zich op de christelijke doelgroep richten. Op het Christelijk Vakantieplein worden op vier plaatsen doorlopend reis- en landenpresentaties gegeven.

Zelfde openingstijden
Het Christelijk Vakantieplein heeft op beide dagen dezelfde openingstijden als de Vakantiebeurs: op vrijdag 14 januari van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 15 januari  van 10.00 tot 18.00 uur.