Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Eén van de vier nieuwe bestemmingen die Holland International en ArkeFly dit jaar introduceren, is Israël. Van november 2011 tot april 2012 vliegt ArkeFly met een Boeing 737 twee keer per week naar Eilat en Tel Aviv.

Vanaf € 379 verzorgt Holland International een
8-daagse strandvakantie in Eilat. Een 4-daagse citytrip naar het hippe Tel Aviv is al boekbaar vanaf
€ 349. Dit is inclusief een tijdelijke introductiekorting van € 75 per persoon en is vanaf juli 2011 boekbaar.
 
Rondreizen, citytrip of strandvakantie
Israël is een land met rijke historie, vele culturele hoogtepunten en prachtige strandbestemmingen. Met de Bijbelse plaatsen, vele excursiemogelijkheden en indrukwekkende duiklocaties is Israël een veelzijdig vakantieland. Het meer van Tiberias, Jeruzalem, Bethelem, de Dode Zee zijn enkele van de vele highlights. Tel Aviv is door Lonely Planet verkozen tot één van de hipste steden van dit moment en zeer geschikt voor een citytrip. Daarnaast is Tel Aviv een uitstekende uitvalsbasis voor rondreizen naar eeuwenoude en heilige plaatsen. Voor een strandvakantie aan de Rode Zee is Eilat dé vakantiebestemming voor winter 2011 - 2012.

Drieklassenconcept    
Deze winter is het mogelijk op elke ArkeFly vlucht de Premium Comfort Class te boeken, ArkeFly biedt namelijk dit winterseizoen naar alle bestemmingen het drieklassenconcept. Vanaf twintig euro per persoon per enkele reis is de Comfort Class te boeken en vanaf veertig euro de Premium Comfort Class.