Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Specialist in Franse vakantiehuizen Gitescontact en vakantiebeoordelingssite Zoover zijn een samenwerking aangegaan om het gebied van content. Gitescontact integreert de beoordelingen van Zoover voor het huizenaanbod.

Daarbij zal Gitescontact actief beoordelingen werven via haar site en via een welcome home mails.
 
Door de samenwerking weet de bezoeker van Gitescontact precies waar hij aan toe is. Directeur Tom Hoksbergen van Gitescontact is erg blij met de samenwerking: “Zoover is bij uitstek het bedrijf wat relevante informatie heeft voor bezoekers van de website van Gitescontact. Geen andere marktplaats voor Franse vakantiehuizen laat deze informatie op deze wijze zien en ik ben daarom ook zeer blij dat we deze samenwerking hebben gesloten”.
 
Vooral de onafhankelijkheid van Zoover is voor Gitescontact een belangrijk reden om juist deze beoordelingen te tonen: “'Kwalitatieve, eerlijke en complete informatie is een streven van Gitescontact. Met Zoover is de juiste partner gevonden om dit aan bezoekers aan te bieden en vernieuwend bezig te zijn”.
 
Voor Zoover past de samenwerking in de strategie om de beschikbare informatie te ontsluiten via meerdere kanalen: “Steeds meer partijen benaderen ons om onze beoordelingen op hun site te tonen, voor de consument is Zoover de betrouwbaarste beoordelingssite en dat merken ook de reisaanbieders. Syndicatie  op beoordelingen  wordt al gedaan met partijen als Neckerman, VakantieXperts, TravelHorizon en Kras” aldus Stephan Bosman, CEO van Zoover.
 
Over Gitescontact
Gitescontact is een vernieuwende en overzichtelijke marktplaats/webportal voor vakantiehuizen en B&B's/Chambres d'hotes in Frankrijk. Voor bezoekers biedt de site uitgebreide informatie die overzichtelijk wordt getoond. De bezoeker neemt direct contact op met de eigenaren. Via de kaart worden meer dan 1.200 bezienswaardigheden en activiteiten getoond in de omgeving van de vakantielocaties.
Eigenaren van de vakantielocaties kunnen eenvoudig hun huis plaatsen en bijzonderheden zoals workshops, blog en aanbiedingen onder de aandacht brengen.
 
Over Zoover
Zoover is de grootste vakantiebeoordelingssite van de Benelux.  Met jaarlijks 150 miljoen bezoekers is Zoover voor een groot deel van de Nederlandse vakantieganger het startpunt van een geslaagde vakantie. Accommodaties, bestemmingen en points of interest worden beoordeeld door reizigers op verschillende aspecten waaronder hygiene, kindvriendelijkheid en service.
Zoover exploiteert de labels Zoover, VakantieReisWijzer, WeerOnline en MeteoVista. Het bedrijf is actief in bijna 20 landen. De website bevat bijna 1,2 miljoen beoordelingen en meer dan 250.000 accommodaties van meer dan 42.000 bestemmingen in de wereld.