Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Speciale ’Olympische’ pagina op website Stena Line: Overtochten naar de Olympische Spelen in Londen in 2012 zijn nu te boeken bij Stena Line

Het is vanaf 1 juli 2011 mogelijk om voor 2012 overtochten van Hoek van Holland naar Harwich in Groot-Brittannie te boeken met Stena Line. De ferrymaatschappij speelt hiermee in op de verwachte toeloop van passagiers in verband met de Olympische Spelen, die volgend jaar in Londen worden gehouden.  

Wie nu al boekt profiteert bovendien van aantrekkelijke tarieven in 2012. Want bij Stena Line geldt: hoe eerder u boekt, hoe voordeliger het tarief. De ferrymaatschappij heeft een speciale Olympische Spelen pagina op haar website geplaatst: www.stenaline.nl/ferry/olympische-spelen-2012/londen/, waarin alle informatie is opgenomen over o.a. prijzen, afvaarten en dergelijken.   

De dienstregeling van Stena Line is in deze Olympische periode zodanig aangepast, dat men optimaal kan profiteren van een bezoek aan de Spelen . Zo is het vertrek van de Stena Hollandica verschoven naar 24.00 uur Engelse tijd. Dat betekent voor bezoekers van de Spelen een extra lange dag!

Felix Hendriks, General Manager Travel bij Stena Line verklaarde: “Stena Line biedt een uitstekende verbinding naar Londen. Bij aankomst in Harwich staat de directe trein naar Londen klaar, welke eerst een stop maakt op Stratford Station (Olympisch stadion/ dorp) en dan doorreist naar London Liverpool Street Station. En dat in slechts een uur, na een heerlijk ontspannen overtocht! Wij verwachten zeker een enorme toeloop van passagiers in de Olympische periode. Iedereen die nu al boekt is dan ook verzekerd van een plaats aan boord!