Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

In Duinrell volop entertainment en show in de vakantieperiode van 9 juli tot en met 28 augustus aanstaande

Tussen 9 juli en 28 augustus aanstaande staat Duinrell bol van de activiteiten. De zomershow ‘Musical Dream’ is dagelijks driemaal per dag in het Zomertheater te zien. In deze show kunnen de gasten van het park een selectie van de populairste musicals van vroeger en nu bewonderen.

Bovendien wordt er in de periode van 9 juli tot en met 21 augustus dagelijks op onverwachte momenten straattheater op gevoerd in de vorm van zang, dans en spel. De productie en uitvoering van ‘de Duinkids’ is in eigen regie van Duinrell.

Zomershow ‘Musical Dream’
In de Musical Dream wordt een selectie van de populairste musicals van vroeger en nu ten tonele gebracht. Bij binnenkomst in het theater is het duidelijk dat er een auditie aan de gang is. De kandidaten zijn aan het rekken en strekken tot ze tot de orde worden geroepen en de auditie van start gaat met ‘I Hope I Get It’ uit Chorus Line.

Vervolgens wordt de bezoeker in willekeurige volgorde meegenomen langs onder meer Mary Poppins, The Lion Kind, de Familie Von Trapp uit The Sound of Music, Grease, Dirty Dancing, Hairspray, Chicago en We will rock you. Allemaal bekende nummers, die iedereen mee kan zingen. Het belooft dan ook een muzikaal feest te worden dat eindigt met de hele cast in een bijzondere finale ‘One’ uit Chorus Line.

Straattheatergroep ‘Duinkids’
Na vele audities en de daaropvolgende repetities is een straattheatergroep onder de naam “De Duinkids” geformeerd. De groep is in het hoogseizoen dagelijks in het park te vinden. Naast entertainment in het park, op onverwachte momenten, verzorgt de groep van negen Duinkids ook vier shows van circa 15 minuten op een podium op het Promenadeplein en in het Koldertheater. Het straattheater is een combinatie van zang, dans en spel met de fantasie van kinderen in een attractiepark in de hoofdrol.  

De Duinkids wordt geformeerd door twee jongens en zeven meisjes. Een gedeelte van de groep deed al ervaring op in het moeilijke artiestenvak en vier leden zijn stagiair. Drie daarvan studeren aan de Dutch Academy of Performing Arts in Zoetermeer.

Evenals voor eerder op Duinrell optredende artiesten, geldt voor De Duinkids dat een, of meerdere leden van de groep kunnen worden ontdekt om in een later stadium verder te groeien in het artiestenvak.

Duinrell in het Wassenaarse bos- en duingebied biedt op het uitgestrekte Landgoed de mogelijkheid voor een dagje uit of een korte of lange vakantie. Het attractiepark, Tikibad, vakantiepark met de Duingalows, de camping en de La Place horecafaciliteiten staan hiervoor garant. www.duinrell.nl