Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Nemsi voor het eerst moeder en wat doet ze het goed! De gorillababyboom in Apenheul heeft op zondag 26 juni een vervolg gekregen. Het jonge gorillavrouwtje Nemsi (9 jaar) is van een gezonde baby bevallen.

De dierverzorgers ontdekten de baby ’s morgens vroeg en hebben nog niet kunnen zien wat het geslacht is. De baby is de vierde op rij van vijf baby’s die in 2011 verwacht worden.

Voor Nemsi is dit haar eerste baby. De dierverzorgers waren blij verrast om te zien dat ze heel goed met haar baby omgaat. Ze mocht dan ook gelijk met de groep mee naar buiten. Al tijdens de eerste gorilla voederpresentatie was de baby goed te zien voor bezoekers van Apenheul. Daarna ging Nemsi lekker relaxed met haar baby in het zonnetje liggen. Daar kunnen veel mensen die net zijn bevallen van hun eerste kind jaloers op zijn! Nemsi’s eigen moeder, Mandji, beet dit jaar het spits af met de gorillababyboom en beviel in januari van een dochter. Zij is dus niet alleen moeder geworden, maar ook oma.

Nemsi en haar pasgeboren baby zijn te zien op het gorilla-eiland van Apenheul. Wie op kraamvisite komt in het dierenpark heeft een grote kans om de nieuwste aanwinst, plus de andere baby’s, tijdens de gorilla voederpresentatie te zien. Deze is dagelijks te bezoeken om 12.00 uur, 13.45 uur en 15.30 uur.

Voor meer informatie kijk op http://www.apenheul.nl/nieuws/vierde-gorillababy-geboren/.