Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Op zaterdag 26 november 2011 opent de Zweedse popgroep Roxette het wintersportseizoen met een openluchtconcert in het centrum van Ischgl (Tirol).

Bij het ‘Top of the Mountain’ concert worden zo’n 20.000 wintersporters en muziekliefhebbers verwacht. De trendy wintersportplaats staat bekend om haar grote popconcerten met internationaal bekende artiesten aan het begin en einde van het winterseizoen. Het concert is gratis met een geldige 2-daagse liftpas en begint om 19.00 uur. De skiliften gaan een dag eerder open, op vrijdag 25 november.

 

Roxette, de uit Zweden afkomstige popgroep, bestaat uit Marie Frederiksson en Per Gessle. Beiden waren in Zweden al zo’n tien jaar bekend toen ze internationaal succes kregen. Ze braken in 1989 door met het nummer ‘The Look’, dat in Nederland drie weken op de tweede plaats stond van de Nederlandse Top 40. De fashionable look en presentatie zijn het unieke trademark van de popgroep. Op 11 februari van dit jaar is het negende studioalbum verschenen met de titel ‘Charm School’.

 

Met het optreden krijgt Roxette een plaats op de indrukwekkende lijst van artiesten die in Ischgl hebben opgetreden. Eerder stonden onder meer Sting, Tina Turner, Enrique Iglesias, Jon Bon Jovi, Pink!, Elton John, Alanis Morissette, Sugababes, The Corrs, Lionel Richie, The Pussycat Dolls, Rihanna, Gabriella Cilmi, Leona Lewis, Katy Perry en Gossip op het podium in Ischgl.

 

Beleef het openingsweekend zelf

Met het ‘Top of the mountain opening concert’ arrangement kun je het concert zelf bijwonen.

-      Data 24 – 27 november 2011

-      3 overnachtingen in een categorie naar keuze

-      3-daagse VIP liftpas voor Ischgl/Samnaun

-      Toegang tot het openingsconcert van 26 november

-      Prijs per persoon inclusief ontbijt vanaf € 199,-

Ga voor meer informatie en boekingen naar www.ischgl.com

 

Met meer dan 238 km piste van de Silvretta Arena, behoort het wintersportgebied van Ischgl/Samnaun tot de beste van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90% van de pistes bevindt zich boven 2.000 m, is de sneeuwzekerheid groot.