Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Dansen voor Apen!  Speciale Zumbathon® voor het goede doel.  “Ga dansen voor de apen!” Met deze leuze roepen Apenheul en Wensink Dancemasters iedereen op om mee te doen aan een heuse Zumbathon®.

Dat is een soort marathon gebaseerd op het populaire Zumba. Op zaterdag 17 september wordt deze Zumbathon® gehouden voor het goede doel, de mensapen. Deze sportieve avond begint om 19.30 uur; de zaal is al om 19.00 uur open. Toegang is voor toeschouwers en dansers slechts 5 euro. De avond zal ongeveer tot 21.30/22.00 uur duren. Je hoeft geen sportatleet te zijn om mee te kunnen doen; alle niveaus zijn welkom.

 

De hele opbrengst is bestemd voor de zogenaamde ‘Ape Campaign’, een campagne van Europese dierentuinen om de benarde situatie van de mensapen, zoals gorilla’s en orang oetans, onder de aandacht te brengen. Met de opbrengst van de campagne zullen meerdere projecten in Azië en Afrika worden ondersteund en kan een substantiële bijdrage worden geleverd aan het voortbestaan van onze nauwste verwanten.

 

Het is natuurlijk ontzettend leuk wanneer er veel mensen komen meedoen: Zumba is echt niet moeilijk, maar vooral heel erg leuk! Iedereen kan op z’n eigen niveau meedoen en tussendoor uitrusten is uiteraard toegestaan. Alleen kijken en iedereen aanmoedigen mag natuurlijk ook. Zodat het bedrag wat tot nu toe door Apenheul is binnengehaald nog flink kan worden verhoogd! De Zumbathon® vindt plaats aan de Musschenbroekstraat 19 te Apeldoorn. Opgeven hoeft niet.