Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Amadeus, een toonaangevende leverancier van geavanceerde technologische oplossingen en transactieprocessen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie.....

heeft onlangs een overeenkomst gesloten met Lufthansa, waarbij de Duitse luchtvaartmaatschappij zich exclusief verbindt aan Amadeus Ticket Changer, een innovatieve oplossing die het complexe re-issue proces volledig automatiseert.

Amadeus Ticket Changer berekent razendsnel het prijsverschil en maakt automatisch alle gerelateerde reisdocumenten aan, waardoor de gebruiker direct een nieuw ticket kan uitgeven. Zelfs de meest ingewikkelde re-issues gebeuren in nog slechts 4 stappen en nemen maar enkele seconden in beslag.

Amadeus Ticket Changer is sinds haar lancering enthousiast onthaald door reisagenten.

Met de aanwinst van Lufthansa zijn er nu al 71 luchtvaartmaatschappijen beschikbaar in Amadeus Ticket Changer. Met deze schat aan content en een volledig automatische oplossing laat Amadeus de  concurrentie ver achter zich.  

Over Amadeus
Amadeus is een vooraanstaande transactieprocessor en leverancier van geavanceerde technologische oplossingen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie.

Tot de klanten van Amadeus behoren aanbieders van reizen (o.a. luchtvaartmaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven, spoorwegmaatschappijen, ferrymaatschappijen, enz), verkopers van reizen (reisbureaus en websites) en afnemers van reizen (bedrijven en individuele reizigers).

Amadeus opereert onder een transactie-gebaseerd business model en verwerkte meer dan 850 miljoen factureerbare transacties in 2010.

Amadeus heeft kantoren in Madrid (hoofdkantoor en marketing), Nice (ontwikkeling) en Erding in Duitsland (Operations - centrum voor gegevensverwerking) en regionale kantoren in Miami, Buenos Aires, Bangkok en Dubai. Op marktniveau onderhoudt Amadeus, via 73 lokale Amadeus Commercial Organisation, klantencontacten met 195 landen.
 

Amadeus is genoteerd aan de effectenbeurzen van Madrid, Barcelona, Bilbao en Valencia en handelt onder het symbool “AMS.MC”. Het bedrijf heeft over het jaar dat eindigde op 31 december 2010 een omzet van EUR 2.683 miljoen en een EBITDA van EUR 1.015 miljoen gerapporteerd. De Amadeus groep heeft meer dan 9,899 mensen in dienst, die 123 nationaliteiten vertegenwoordigen, op de centrale kantoren.

Voor meer informatie over Amadeus: www.benelux.amadeus.com/TicketChanger