Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Vanaf vandaag tot en met aanstaande vrijdag wordt de Belgische vergadermarkt overspoeld door Maastricht & regio.

Deze week gaan vertegenwoordigers van maar liefst 17 organisaties uit deze regio op ‘herfst’bezoek bij 25 bedrijven in met name de regio’s Antwerpen, Brussel en Gent, om daar Maastricht & regio te presenteren als bestemming voor diverse soorten zakelijke bijeenkomsten.

Op het moment van schrijven rijdt Judith Nijssen, samen met vertegenwoordigers van 16 partners van het Maastricht Congres Bureau, naar België, om daar een onuitwisbare indruk achter te laten bij planners van zakelijke bijeenkomsten. Gewapend met een presentatie, informatiepakket en herfstgroet zullen zij de Belgische planners laten zien hoe aantrekkelijk en dichtbij Maastricht & regio is voor tal van zakelijke bijeenkomsten. Een inmiddels succesvol initiatief van het Maastricht Congres Bureau en zijn partners.
 

‘Zulke salesdrives organiseren we nu al een paar jaar en ze zijn keer op keer een succes. In een mum van tijd hadden we dan ook de week vol staan met afspraken,’ zegt Judith Nijssen, Sales Manager Meetings & Incentives van het Maastricht Congres Bureau. ‘Deze bijeenkomsten zijn voor alle aanwezigen zeer efficiënt en effectief: de meetingplanners hebben tijd voor ons vrijgemaakt en zijn dus geïnteresseerd in ons verhaal. Wij komen met een groep uit Maastricht & regio, wat betekent dat mensen in één keer een breed en compleet verhaal horen. Ze krijgen een duidelijk beeld van de diverse congres-, vergader-, en incentivemogelijkheden die hier zijn en men ziet daardoor beter hoe aantrekkelijk en dichtbij Maastricht & regio is en hoe deze regio kan bijdragen aan een succesvolle bijeenkomst. Men krijgt veel informatie in relatief korte tijd. Onze groep ziet er ook echt uit als een team: allemaal dragen we zwarte blouses met de tekst “Maastricht: a star among cities”. Die tekst liegt er niet om (lacht). En het is natuurlijk de bedoeling dat de planners na ons bezoek inzien dat dat precies is wat Maastricht is!’

Ons webadres is www.maastrichtcongresbureau.nl