Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

op camping Geversduin word deze herfstvakantie een unieke actie gehouden. In ruil voor één middag klussen kan er vier nachten gratis worden gekampeerd. 


De reacties op de actie zijn positief. De eerste week (woensdag 19 oktober) zijn er +/- 60 kampeerders die de handen uit de mouwen steken. De werkzaamheden zijn divers. Er wordt afval geprikt in het kader van de ‘Ik prik mee’ actie. Afgelopen seizoen konden kinderen afval prikken, hadden ze een zak vol dan ontvingen ze in ruil een ijsje.  

Ook zal er onkruid worden gewied rondom verschillende faciliteiten op het terrein. Het belevingspad zal grondig onder handen worden genomen. En zoals het op een camping betaamd zullen de kampeerplaatsen worden opgeschoond. Alles onder begeleiding van de medewerkers van de camping.

In de tweede week (woensdag 26 oktober) zijn er zo’n 20 kampeerders die hun voordeel doen met deze ludieke actie.  

De actie past naadloos in de visie van de camping. Het betrekken van de kampeerders bij de natuur door horen, voelen, zien, proeven en ruiken. En niet alleen om avonturen te beleven maar ook om te leren over de natuur waar ze in verblijven.

www.duinkamperen.nl