Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Travelhome breidt campervakantieaanbod uit naar 24 landen en 177 ophaalsteden.  De 2012/2013 brochure van campervakantie reisorganisatie Travelhome is verschenen.

De reisorganisatie biedt campervakanties aan in Amerika inclusief Alaska, Canada, Zuid-Amerika, Zuidelijk Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Turkije en Europa. In Zuid-Amerika kan men op campervakantie in Chili en Argentinië. Het camper & cruise aanbod – tijdens de campervakantie ook een cruise maken – is uitgebreid. Nieuw is eveneens een camperreis door West-Amerika waarbij de campings vooraf gereserveerd zijn. Iedere bestemming wordt bondig geïntroduceerd met een beschrijving van de voornaamste attracties plus hoofdstuk met praktische etenswaardigheden en routesuggesties. Tevens vindt men overzichten van de verschillende type campers die per bestemmingen te huur zijn. Het aantal steden waar men campers kan ophalen of inleveren is wereldwijd uitgebreid naar in totaal 177 steden. Op bladzijde 6 en 7 van de brochure staat een handig overzicht van alle verhuurlocaties per land. Via de website www.travelhome.nl kan men in enkele minuten een offerte opvragen voor de camperreis naar eigen keuze. De 2012/2013 brochure kan opgevraagd worden via de link www.travelhome.nl/brochure.

Campers in verschillende maten
Per bestemming heeft men keuze uit verschillende campertypes. Naast foto’s worden de afmetingen en faciliteiten per model duidelijk omschreven. Naast individuele campervakanties biedt Travelhome volgend jaar ook verschillende begeleide camperreizen met vaste vertrekdata aan waaronder een rondreis door Zuidelijk Afrika.

Camper + cruise
Voor liefhebbers van cruises heeft Travelhome het camper & cruise aanbod uitgebreid: behalve een campervakantie plus cruise in West Canada is dit concept nu ook boekbaar voor Oost Canada en het Carïbisch gebied en heeft men keuze uit verschillende cruises in de Middellandse Zee voor of na een camperreis in Zuid Europa.

Camperhuur Europa
Voor wie een eerste keer niet een oceaan wil oversteken kan bij Travelhome ook terecht voor een campervakantie dichter bij huis. In Europa verhuurt Travelhome campers in Nederland, Finland, Frankrijk, Duitsland,  Griekenland,  Hongarije, IJsland, Italië, Noorwegen, Portugal, Spanje,  Zweden en Engeland.

Informatiebijeenkomsten
Behalve de Travelhome 2012/2013 reisbrochure en de gedetailleerde website organiseert de reisorganisatie het hele jaar door ook informatiebijeenkomsten. Het boeken van een campervakantie is complexer dan een standaard weekje zonvakantie dus gaat het personeel van Travelhome tijdens deze bijeenkomsten uitvoerig in op alle aspecten van een campervakantie. ‘Wat een campervakantie zo bijzonder maakt is de enorme vrijheid die je hebt – je eigen vervoer en accommodatie heb je altijd bij de hand, het is ultiem freewheelen op vier wielen,’ stelt Travelhome directeur Perry van de Wiel. De eerstvolgende infobijeenkomsten vinden plaats op zaterdag 29 oktober, zaterdag 5 november, zaterdag 12 november en zaterdag 26 november. Voor een overzicht van alle data en bestemmingen die besproken worden zie de button ‘Informatiedagen’ op www.travelhome.nl/informatiedagen.  

Camper bezichtigen
Geïnteresseerden kunnen bij het kantoor van Travelhome in Geldrop (provincie Noord-Brabant) verschillende campers bezichtigen. Dat is eveneens mogelijk tijdens alle infobijeenkomsten en de aankomende Vakantiebeurs van 11 tot en met 15 januari in Utrecht.

Travelhome
Voor meer informatie over het campervakantieaanbod kijk op www.travelhome.nl. Touroperator Travelhome specialiseert zich reeds 26 jaar in campervakanties en is onderdeel van de ANWB. Ze is aangesloten bij de brancheorganisaties ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds en de IATA .