Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De Verborgen Tuin – Juwelen uit India. t/m 8 april 2012.  Prachtige juwelen, bijzondere miniaturen en krijgsattributen uit de vermaarde en beruchte Rajput.....

en mogollegers brengen u van de 16e-eeuwse Noord-Indiase hoftradities naar het dynamische India van nu. Inkijkjes in het edelsteenhandelscentrum Jaipur en woestijnstad Bikaner geven een boeiend beeld van huidig India.

Masters of Photography - Iconen van National Geographic t/m 4 december 2011
Masters of Photography  is een tentoonstelling met werk van tien bekende topfotografen van National Geographic. De aanleiding is de uitgave van de 10-delige boekenreeks "Masters of Photography" door National Geographic in samenwerking met Bruna en de Telegraaf.
 

Op Expeditie - t/m 26 februari 2012
Ga Op Expeditie in Leiden!
De museumtuin van Volkenkunde  is tot en met 26 februari 2012 omgetoverd in één groot expeditieterrein. In de tuin staan grote expeditiekisten opgesteld. Alsof een schip net terug is uit een ver en vreemd land en haar lading hier heeft achtergelaten. De kisten vormen een interactieve tentoonstelling over legendarische expedities van toen en nu. Op Expeditie is gratis toegankelijk en een avontuurlijke belevenis voor jong en oud!
 

Uitgebreide informatie over de activiteiten en exposities is beschikbaar via of via www.volkenkunde.nl .