Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Luxe hotelkamers, authentieke boerderijen en verrassende bungalows: in Zuid-Holland zijn er genoeg mogelijkheden om met grotere gezelschappen te overnachten.

Dit kan op rustige en groene locaties, maar tegelijkertijd toch dichtbij de sfeervolle Oud-Hollandse steden.

Natuurvriendenhuis De Kleine Rug, Dordrecht
Een bijzondere accommodatie voor groepen is bijvoorbeeld Natuurvriendenhuis De Kleine Rug. De Kleine Rug ligt op een schiereiland aan de rand van de Hollandsche Biesbosch. De voor-
malige boerderij, die in 2001 geheel gerenoveerd is, is alleen per boot bereikbaar. De schipper brengt iedereen naar het schiereiland. Vanuit het knusse huis met 33 bedden kijkt men uit op het Wantij. Door de ligging in de Biesbosch zijn er genoeg mogelijkheden voor activiteiten in de natuur. Bij het huis zijn kano's te huur, men kan op bevertocht in de Biesbosch of vlotten bouwen.
www.dekleinerug.nl


Groene Hart Logies
Groene Hart Logies biedt de mogelijkheid om luxe te overnachten op het platteland. De accommodaties liggen in het Groene Hart, tussen de vier steden: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Groene Hart Logies heeft 23 locaties, waar men logeert in prachtig ingerichte appartementen, luxe hotelkamers of authentieke boerderijen. Hier kan men onthaasten en genieten van het platteland. Het Groene Hart heeft veel activiteiten te bieden zoals paardrijden, fietsen, varen, zwemmen, golfen of wandelen. De accommodaties variëren in grootte en bieden plek voor 2 tot 34 personen.
www.groenehartlogies.nl


De Kaag Watersport Academy
De Kaag Watersport Academy en Groepsaccommodatie ligt in het dorpje Kaag op een eiland in de Kagerplassen. De locatie is alleen per pont (24 uur per dag) te bereiken: een belevenis op zich! De Kagerplassen lenen zich uitstekend voor een dag zeilen, maar men kan hier ook terecht voor windsurfen, waterskiën en wakeboarden. Op het eiland zelf is het bezoeken van de kaasboerderij zeker de moeite waard. Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en op het sportveld. Op nog geen 20 kilometer van de Kaag liggen leuke bestemmingen voor een dagje uit zoals de Keukenhof en het strand, maar ook de steden Leiden en Den Haag. De Kaag heeft plek voor groepen tot 72 personen.
www.dekaag.nl