Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Leidschendam, 9 november 2011 – Het Subtropisch Waterparadijs van Landal Het Vennenbos uit Hapert is uitgeroepen tot winnaar van de Zwembad van het Jaar Verkiezing 2011.

In een landelijke verkiezing waarbij op meer dan 800 zwembaden kon worden gestemd, kreeg Het Vennenbos de hoogste waarderingscijfers voor prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid, hygiëne en sfeer. Het zwembad van Landal De Lommerbergen in Reuver werd winnaar van de provincie Limburg.

De Zwembad van het Jaar Verkiezing is een initiatief van Ikzwem.nl, in samenwerking met onder meer KNZB, Recron, NPZ/NRZ, Icelandair, Ecamp, Drukland en Variopool. In totaal brachten meer dan 63.000 mensen een stem uit. Tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg werden de Gouden en Bronzen Zwembad Awards uitgereikt.

“De prijs is een groot compliment voor de medewerkers die dagelijks zorgdragen voor de uitstekende kwaliteit van ons zwembad. We nodigen iedereen uit om bij ons te komen zwemmen,” aldus een enthousiaste Guy Benink, General Manager van Landal Het Vennenbos, die met zijn team de Gouden Awards kreeg uitgereikt: één voor het beste zwembad van de provincie Noord-Brabant en één voor de beste van Nederland.

“We zijn ongelooflijk trots op beide parken; Het Vennenbos als overall winnaar en De Lommerbergen als winnaar van de provincie Limburg. De zwembaden van deze beide parken zijn bijzonder populair onder onze gasten, zo blijkt uit eigen onderzoek. Nu zien we dit nog eens bewezen door de toekenning van deze awards en dat is een mooie opsteker voor de betrokken medewerkers,” aldus Commercieel Directeur Bas Hoogland van Landal GreenParks.

Subtropische beleving op Landal Het Vennenbos
De gast kan kiezen in het subtropisch Waterparadijs met een golfslagbad, Black Hole glijbaan met sterrenhemel en signal-lights, Lazy River, waterval, Kids Junglebad, KinderDoeBad, Beach Snack, whirlpools, solarium, X-Clusive snelbruiner, infraroodsauna, kruidenbad, bruisbad, buitenbad en ligweide in mediterrane sfeer en Sprüdelbad. Een bezoek staat garant aan een bijzondere beleving.

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

www.landal.nl