Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Uitgebreide renovatie en nieuwbouw afgerond. Het gemoderniseerde en uitgebreide Landal Salztal Paradies is afgelopen weekend officieel geopend. Het vakantiepark beschikt nu over 110 luxe woningen en appartementen, waaronder een vijftal luxe tienpersoons bungalows.

Landal Salztal Paradies ligt aan de zuidrand van het prachtige natuurgebied De Harz in Midden-Duitsland, een regio die niet alleen bij de eigen bevolking geliefd is als vakantiebestemming, maar ook onder Nederlanders populair is.

Landal GreenParks nam medio vorig jaar de woningen van het voormalige Ferienpark Bad Sachsa over. Deze zijn het afgelopen jaar volledig gerenoveerd. Daarnaast zijn er 39 nieuwe appartementen en luxe bungalows gerealiseerd.

Faciliteiten
Tegenover het park ligt het kuuroord Bad Sachsa: een groot subtropisch zwemparadijs, met waterglijbaan, golfslagbad, 25-meterbad, whirlpool en wildwaterbaan én een uitgebreid saunalandschap. In hetzelfde complex bevindt zich ook een overdekte ijsbaan en tennis-, squash- en bowlingbanen. Vlakbij het park ligt het familievriendelijk skigebied Ravensberg (3 liften en 9 afdalingen met verlichting). Ook is er een rodelbaan en funpark voor snowboarders en kunnen langlauf liefhebbers  hier uitstekend uit de ‘latten’ op de 42 kilometer aan loipes.

UNESCO Werelderfgoed
Landal Salztal Paradies in de Harz ligt temidden van bossen, weiden, beekjes, stuwmeren, diepe dalen en hoge rotsformaties; een afwisselend decor voor een heerlijke vakantie op nog geen 500 autokilometers van Utrecht. Het grootste gedeelte van De Harz bestaat uit het Nationaal Park Harz dat behoort tot het UNESCO werelderfgoed. Het leent zich is bij uitstek geschikt om heerlijk te wandelen, fietsen, golven en van de ongerepte natuur te genieten. Ook op cultureel gebied zijn er voldoende faciliteiten.

Openingsactiviteiten
Diverse eregasten, waaronder burgemeester Helene Hofmann van Bad Sachsa, woonden de openingsactiviteiten bij. Tijdens het optreden van Het Südharzer koperkwartet werden heerlijke streekgerechten geserveerd. Aansluitend werd op de ijsbaan een kuur gereden door twee professionele kunstschaatsers en was er een ijshockey demonstratie van Braunlager Wölfe tegen de Osteroder Füchsen.


Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 68 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk en Zwitserland met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,2 miljoen gasten ruim 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.