Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Na het grote succes van de Skyscanner apps voor iPhone en Android komt de vlucht vergelijkingssite nu met een nieuwe app voor de  iPad.

 

De Skyscannerapps werden sinds de lancering eerder dit jaar al meer dan 4 miljoen keer gedownload. Naar de iPad app is dan ook reikhalzend uitgekeken en de verwachtingen zijn hooggespannen.

 

De app biedt nieuwe functionaliteiten zoals een volledig interactieve wereldbol. Door het draaien van de globe kan worden gezocht naar vluchtprijzen voor elk land ter wereld, of er kan een land worden geselecteerd waarmee, door in te zoomen, de ticketprijzen naar steden in dat land worden getoond.

 

Deze nieuwe feature is een aanvulling op de al zeer populaire zoekmethode waarbij gebruikers de goedkoopste vluchtdagen kunnen zoeken in een maand of zelfs een heel jaar.

 

Linda Hoebe, Market Development Manager Nederland, zegt: ‘Doordat het bij www.skyscanner.nlmogelijk is te zoeken naar de goedkoopste vliegtickets zonder specifieke data of zelfs een bestemming in te voeren, zijn wij altijd erg populair om inspiratie op te doen. De nieuwe ’explore’ wereldbol gaat daarin nog een stap verder en de iPad is het ideale medium hiervoor waardoor het zoeken naar vluchten interactiever, makkelijker en leuker is geworden.’

 

De Skyscanner app voor iPad is gratis te downloaden in de App Store