Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Eerste spandoekautomaat ter wereld in Aankomst 2. Op Schiphol staat sinds kort in Aankomst 2 een spandoekautomaat, de BannerXpress. Mensen die een passagier komen ophalen kunnen bij de BannerXpress een eigen spandoek samenstellen en uit laten printen.

De spandoekautomaat is ontwikkeld door het Amsterdamse bedrijf BannerXpress B.V.. Schiphol is de eerste luchthaven ter wereld die een spandoekautomaat heeft.

Bij de BannerXpress kan men in een aantal minuten een spandoek maken. In slechts vijf stappen is het persoonlijke spandoek gereed. Allereest kiest men het formaat. Dit kan variëren van small (40 cm breed) of medium (130 cm breed) tot large (bijna 3 meter breed). De hoogte van alle doeken is identiek, 30 cm. Na het kiezen van het formaat kiest men een achtergrond en thema. Daarna voert men de gewenste tekst in. Na betaling via pin of creditcard wordt het spandoek op canvas uitgeprint.

"Wij zijn blij met het plaatsen van onze spandoekautomaat op Schiphol. Het is een fantastische locatie voor deze automaat, waar zoveel mensen elkaar weerzien na een korte of lange reis", aldus Thibaud Bruna, directeur en mede-oprichter van BannerXpress B.V. Otto Ambagtsheer, directeur Business Area Consumers van Amsterdam Airport Schiphol, voegt toe: "Met de spandoeken van annerXpress bieden we mensen die iemand op komen halen de gelegenheid om deze persoon op een ludieke manier te verrassen. Voorlopig hebben we alleen een automaat in Aankomst 2, maar bij gebleken succes volgen er misschien meer op andere locaties."

De kosten voor een klein spandoek bedragen EUR 3,95, voor een medium spandoek betaalt men EUR 9,95 en een large formaat kost EUR 14,95. De BannerXpress staat in Aankomst 2.