Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

AmbianceTravel.nl introduceert reizen naar International Gourmet Festival in Albufeira (13-22 januari). Specialist in bijzondere reizen, AmbianceTravel.nl laat in januari 2012 de ware ‘gourmands’ kennismaken met het International Gourmet Festival

in Albufeira waar tientallen internationale sterren-koks hun culinaire kunsten zullen vertonen. Tijdens dit festival in Hotel Vila Joya verzorgen de aanwezige chefs dagelijks wisselende workshops en diners. De keuken van het restaurant wordt elke dag ‘geadopteerd’ door een andere kok. Ook Jonnie Boer van restaurant De Librije in Zwolle zal één van de dagen een bijdrage in de keuken leveren.

AmbianceTravel.nl introduceert reizen naar dit zeer bijzondere gastronomische evenement, waarschijnlijk het enige ter wereld waar zoveel sterren-chefs tegelijkertijd bijeen zijn. Naast Boer worden dit jaar o.a. ook verwacht Alain Passard *** van Restaurant L’ Arpege in Parijs, Joachim Wissler *** van Restaurant Vendome in Schloss Bensberg en Laurant Gras *** van L2O in Chicago.
 

Het festival is in 2005 voor het eerst georganiseerd als een nationaal Portugees evenement, maar is intussen uitgegroeid tot een festijn dat uniek is in de wereld. Tijdens de inmiddels zesde editie van het evenement verwelkomt chef Dieter Koschina ** van Vila Joya, twintig internationale collega’s vanuit Europa, de Verenigde Staten en Canada waaronder dus maar liefst 5 chefs met 3 Michelin-sterren.
 

AmbianceTravel.nl
heeft verschillende mogelijkheden en stelt de arrangementen op maat voor de klant samen. Een vierdaagse reis inclusief vliegreis, 3 overnachtingen met ontbijt in hotel Vila Joya en een diner op één van de avonden is mogelijk vanaf € 1.245 per persoon. Daarnaast heeft AmbianceTravel.nl ook hotels in de omgeving beschikbaar. Het festival vindt plaats van 13-22 januari 2012.

Culinaire Reizen Programma
Dit arrangement maakt deel uit van het culinaire reizen programma van AmbianceTravel.nl. Eerder al lanceerde de reisorganisatie gastronomische arrangementen naar onder meer Hotel Schloss Berg*** in Duitsland en L’ Assiette Champenoise ** in Reims. Frankrijk. Dit najaar staat ook weer een aantal truffelreizen naar Piemonte in Italië op het programma, inclusief een ochtend truffelzoeken onder begeleiding van een truffeljager en zijn hond of varken. Meer informatie over de reizen staan op de website, www.ambiancetravel.nl of via 070 322 30 66