Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC), het Nederlands Uitburo (NUB) en Waag Society zijn een structurele samenwerking aangegaan op het gebied van toerisme en cultuur.

Met ‘Arts Holland’ zetten zij gezamenlijk Nederland internationaal op de kaart als aantrekkelijke, culturele bestemming.

Onder het motto 'Arts Holland, the world's arts district' wordt het kwalitatief hoogwaardige en diverse kunst- en cultuuraanbod van de Randstad voor het eerst samengebracht voor de internationale cultuurtoerist. De officiële lancering van Arts Holland was 9 november in de Waag in Amsterdam.

Cultuuraanbod Nederland op de kaartLogo Arts Holland
Met het bundelen van de krachten uit de culturele, toeristische en technologische sector ontwikkelt Arts Holland wat tot nu toe nog niet bestaat: een internationale marketingstrategie rond Nederland als culturele bestemming. Het doel is om gezamenlijk meer buitenlandse bezoekers en bestedingen voor kunst en cultuur naar Nederland te bewegen. Het Nederlandse cultuuraanbod wordt op www.artsholland.com gepresenteerd waarbij is uitgegaan van het zoekgedrag van de potentiële bezoeker. Daarnaast worden ook nieuwe mediatechnieken en applicaties ingezet om de culturele toerist te bereiken en te verleiden een (herhaal)bezoek aan Nederland te brengen. ATCB is betrokken bij het bepalen van de content binnen Arts Holland voor Amsterdam.