Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte.

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

De belangstelling voor de provincie Oost-Kaap neemt steeds verder toe. Om zichzelf nog beter te profileren bij het grote publiek zal de Oost-Kaap aanwezig zijn op de Dutch Tourism Expo 2012 (Utrecht Vakantiebeurs) met een eigen stand.

Verder zal er in deze tweede week van januari een zakelijke bijeenkomst in samenwerking met SANEC plaatsvinden.

Dutch Tourism Expo 2012
De tweede week van januari vindt de Dutch Tourism Expo plaats in Utrecht. De Oost-Kaap is te vinden op standnummer E095. Naast algemene informatie over deze regio zijn in de stand diverse interessante bestemmingen uit de regio vertegenwoordigd:

• Lion Roars
• Magnolia Guest House
• Oyster Bay Lodge
• Die Tuishuise
• Lalibela Game Reserve
Deze lijst wordt mogelijk deze maand nog verder uitgebreid.

Met de aanwezigheid op de Dutch Tourism Expo wil het Eastern Cape Parkts & Tourism Agency kennismaken met een breed publiek en ze op deze manier de veelzijdigheid van deze Zuid-Afrikaanse provincie laten zien.
 
De provincie heeft uiteenlopende mogelijkheden: het is de geboorte streek van Nelson Mandela, het is de provincie waar de Xhosa bevolking van oorsprong woont, er zijn diverse Nationale Parken waar men malaria-vrij de Big 5 kan zien en waar veel avontuurlijke activiteiten ondernomen kunnen worden.  

Netwerk bijeenkomst
Om de zakelijke mogelijkheden uiteen te zetten en nader toe te lichten zal er op donderdag 12 januari van 17-20 uur een netwerkbijeenkomst plaatsvinden, in samenwerking met SANEC, voor Nederlandse ondernemers die zaken (willen) doen met Zuid-Afrika. Naast een algemene presentatie over deze provincie is er gelegenheid voor het stellen van vragen aan een panel van deskundigen op het gebied van zakendoen met Zuid-Afrika.

Meer weten? Kijk voor tips of informatie op www.visiteasterncape.co.za