Arbois in Montagnes du Jura - het Franse Juragebergte - enkele fraaie streetviews

De provincie Gerona is de eerste Spaanse provincie bij de passage van de grens met Frankrijk.

Booking.com heeft een aanbod van meer dan 2.330.186 accommodaties over de hele wereld.

Kreta is het grootste en meest zuidelijke eiland van Griekenland. Het heeft voor ieder wat wils.

Eco-bungalows, vrijstaande boerderijwoningen, strandhuisjes, safaritenten en een Visionvilla voor slechtzienden; het zijn enkele van de nieuwe accommodatievormen die Landal GreenParks het afgelopen jaar heeft geïntroduceerd.

Ook volgend jaar blijft Landal investeren in verdere uitbreiding en upgrading van de parken.

“De vraag naar luxere bungalows neemt nog steeds toe, terwijl ook de belangstelling voor grote groepsbungalows onverminderd door zet. Naast de Eco-bungalows zijn dit jaar op Landal Aelderholt een groot aantal grote vrijstaande boerderijwoningen, 10-, 12-, 16- en 24-persoons, gebouwd,” aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.
Bovendien krijgt een groot aantal bungalows op diverse Landal parken een upgrade en wordt het comfortniveau verhoogd, zodat het aanbod aan luxe bungalows per park wordt vergroot.

Nieuwe parken
Komend jaar opent het nieuwe Landal Strand Resort Nieuwvliet Bad (bij Cadzand, 206 recreatiewoningen) en heropent Landal Resort Haamstede, na een complete nieuwbouw van de 148 bungalows. Het vorig jaar geopende Landal Winterberg (Sauerland) is dit jaar volledig voltooid, beschikt nu over 200 bungalows en gaat het tweede wintersportseizoen in. Landal Salztal Paradies (Harz) is deze zomer volledig gemoderniseerd en uitgebreid tot 109 appartementen in 52 chalets en 5 vrijstaande bungalows.

Boekingen
Hoogland is optimistisch over 2012: “De boekingen voor de hoofdvakanties lopen onverminderd door. De belangstelling voor de bijzondere accommodaties waaronder de strandhuisjes, grote bungalows en de safaritenten is groot. Vanaf dit voorjaar kwamen de boekingen voor komend jaar al binnen. Voor de Nederlander is en blijft vakantie belangrijk. Met name de schoolvakanties blijven onverminderd populair. Zo zitten de strandhuisjes in de meivakantie zo goed als vol en ook de eilanden gaan hard in de zomervakantie.”

Brochure 2012 verschijnt 27 december a.s.
Alle vernieuwingen en uitbreidingen staan in de brochure 2012 van Landal GreenParks, die traditiegetrouw direct na de kerstdagen wordt verspreid. De brochure is in een nieuw jasje gestoken en sluit helemaal aan op het Landal thema ‘Ontdek wat groen kan doen’. Landal GreenParks biedt
negenenzestig mogelijkheden voor een weekend, midweek of langere vakantie in binnen- en buitenland. Men kan kiezen uit parken met weinig of veel faciliteiten en parken met uitgebreide recreatieve mogelijkheden in de omgeving.
Voor meer informatie: www.landal.nl of bel 0900-8842 ( 20ct per minuut).

Over Landal GreenParks
Landal GreenParks maakt deel uit van Wyndham Worldwide. Landal beheert en exploiteert 69 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tsjechië met in totaal ca. 11.000 vakantiebungalows. Daarnaast beschikt Landal over 1.500 campingplaatsen. Op jaarbasis realiseren 2,1 miljoen gasten 11 miljoen overnachtingen. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken ca. 2.500 medewerkers.

www.landal.nl